Bogoc kérdése:
Lehetek menstruáció előtt 4 nappal terhes tünet a sűrű vízelés annak ellenére hogy negatív a teszt?
Figyelt kérdés
Menstruáció előtt 4 nappal csináltam tesztet mert elég gyakran mentem pisilni, de a teszt negatív lett. Tünetem nincs ezen kívül. De 5. Napja késik.2018. febr. 24. 22:56
2/9 anonim válasza:
A gyakori pisilés, mint terhes tüntet később jelentkezik, 6-7. héttől. Ettől függetlenül lehetsz terhes, de ez nem tünet amit leírtál. Ha jól értelmezem 9 napja teszteltél. Mivel már 5 napja késio bármilysn teszt, a nap bármely szakában kimutatja ha terhes vagy.
3/9 anonim válasza:
A gyakori pisilés kb. az elmaradt vérzés napjától szokott jelentkezni (nálam mindhárom alkalommal így volt), de lehet felfázás is vagy közelgő menstruáció, azaz csak így önmagában ez nem terhestünet.
4/9 anonim válasza:
3. vagyok, amúgy 5 nap késés után miért nem egy másik tesztet csinálsz?
6/9 anonim válasza:
A gyakori pisilés lehet annak is a jele, hogy felfáztál...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt! Hát 8.napja késik megint csinaltam az is negatív.... De olvastam ítt hogy sokkal később mutatja ki a terhességet..... Sokaknak 2 héttel vagy 1,5héttel később...!!
2018. febr. 28. 00:04
8/9 anonim válasza:
#2-es vagyok. Szabályos a ciklusod? Nagyon nagyon ritka az, ha olyan későn mutatja ki!
9/9 anonim válasza:
Valami furcsaság van, mert én is produkálok terhes tüneteket (gyakori pisilés, hasfájás, hányinger, szédülés, 3 nap késés), de a predictor early teszt nekem is negatív. Aztán most eszembe jutott, h asszem 3 éve a 35. ciklusnapnál terhesen is negatív volt. Szóval most én is el vagyok bizonytalanodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!