Szerintetek ez pozitiv? Mensi elött vagyok 2 nappal. Vannak terhes tüneteim viszont mensi szerű görcseim is.
Én is tök negatívnak látom. Még azt se tudom eldönteni hol kéne lennie a második csíknak.
Ettől persze még lehetsz állapotos, csak túl korán teszteltél.
Nekem halvány pozitív tesztem volt a nem várt első napján. De az egyértelműen pozitív volt, csak még gyengécske.
Ez semmi.
De drukkolok, hogy két nap múlva te is láthasd milyen is az igazi halvány pozitív csík! ;)
Majd azért írd meg nekünk!
11 es, ez azért van mert nem egyértelmű
Pc monitoron semmit nem látok
Telefonon félfényerővel látom a csíkot, de ez pont nem az egyértelmű kategória..
Ahogy többen írtuk is, hogy talán pozi.
Én ezért nem teszteltem ilyen hamar például sosem. Amikor pozi lett, nagyon halványan az is reggeli volt a nemvárt napján, de azért láthatóan pozi.
Akinek nem volt még 2 esélyes tesztje, az könnyen vágja rá a nagyon halványra is, hogy negatív.
Pluszbazt nem szabad elfelejteni, hogy fotón minden teszt halványabb, ha így sejthető akkor általában ott van, de ami fotón megint nem egyértelmű, az a színe, hogy a reagens helye, vagy szárdási/ázási csík-e
Még mindig drukk
Várjuk a ma reggelit
Jupppppiiiuuu
Gratula!!!!!
2.
13. Válaszadó voltam
Gondoltam én,az enyémugy nézett ki,a most 3 évesemnél. :) Csak nem akartam irni,nehogy neadj isten mégis csalódás érjen.
Azért még halkan,de Gratulálok! :)
Na ez már szép! :) ide már valóban nem kell nagyító :)
Még csak halkan, de azért gratulálok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!