Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kémiai terhesség után mennyive...

Kémiai terhesség után mennyivel estetek teherbe, segített valami?

Figyelt kérdés

Nagyon örlődöm, hogy vajon miért alakult így, de ez már nem derül ki soha!

Nem tudom érdemes valamilyen plussz vitamin a filsav és a magnézium mellé ami segítheti a beágyazódást!

Ki járt még így? Mennyi idő után sikerült újra teherbe esenetek?

2018. ápr. 4. 14:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem a kemiai terhesség (vagy spontán korai vetélés)után következő hónapban már nem jött meg.Az pedig méhenkívüli lett ahol sajnos vesztettük a babát és a jobb petevzetèket is.2 hónapot javasolt a doki. Az első próbálkozòs hónapban összejött ezek után.

Remény mindig van

34+1hkm

2018. ápr. 4. 15:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy az orvostudomány már mindenen tud segíteni: a peteérésen, a megtermékenyülésen, a terhesség kihordásán, csak egyvalamin nem, a beágyazódáson. Nem tudják "beleragasztani" a zigótát a nyálkahártyába. Nyilván a megfelelő hormonok segítik ezt a folyamatot, de technikailag ezt csak a természet tudja elvégezni.
2018. ápr. 4. 15:20
 3/15 A kérdező kommentje:

1. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de a lényeg hogy sikerült végül :)

2. Igen-igen persze ezt tudom és ezen változtatni nem tudok sajnos csak hátha van olyan vitamin ami segíti egy kicsit is pl a nyálkahártya vastagodást.

2018. ápr. 4. 15:32
 4/15 anonim ***** válasza:

Semmi gond 😊 már nagyon várjuk a babòt.

Nézd én ettem friss méhpempőt. Méhésztől.Én amúgy is hiszek benne.Állítólag segíti a beàgyazòdàst is.Sok sikert és fel a fejjel

2018. ápr. 4. 15:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! Ezzel ártani nem tudok :)
2018. ápr. 4. 15:47
 6/15 anonim ***** válasza:

E vitamint ajnlok, napi akár 400mg-ot, az segít megvastagítani a méhnyálkahártyát.

Nekem szeptemberben volt kémiai terhességem és most januárban sikerült a baba. Ma vagyok pont 14 hetes.

2018. ápr. 4. 19:15
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! Nagyon gratulálok! :)
2018. ápr. 4. 19:48
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem a második terhességem előtt volt egy kémiai terhességem. Csak 2 napot késett, de csináltam tesztet a menzesz előtt és hcg vérvételen is voltam, pozitív lett mindkettő. Aztán mégis megjött. A következő hónapban már gond nélkül megmaradt, júliusra várjuk a kistesót :-). Sok sikert!
2018. ápr. 5. 05:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok! :) Nagyon jó ilyeneket olvasni! Hiába szomorú dolog, kicsit közelebb érzem magam ahhoz, hogy megmaradjon legközelebb a baba! :)
2018. ápr. 5. 10:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom még aktuális-e a kérdés, nekem 11 nappal a nem várt után is folyamatosan pozitív erősödő tesztek voltak, mikor elmentem orvoshoz mondta hogy nincs itt semmi. Vettek vért, de csináltam aznap egy tesztet már elég halvány volt és aztán meg is jött. Nekünk ennyi jutott egyelőre.
2019. ápr. 17. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!