Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki érzett már valamit a a...

Aki érzett már valamit a a nemvárt napja előtt terhesség esetén! Mi volt az?

Figyelt kérdés
Csak személyes tapasztalatok érdekelnek, és csak olyantól akinek voltak tünetei. Szóval a " menstruáció előtt képtelenség tüneteket produkálni" típusú emberek légyszi ne.
2018. ápr. 3. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Rám párom szólt rám, hogy mi ütött belém hogy eddig sose reggeliztem, most meg 2x egy nap alatt.Mivel két évig hiába próbálkoztunk csak legyintettem mikor mondta ,hogy szerinte most össze jött.Mikor nem jött meg a mensim vettünk tesztet, nagyon halvány pozi volt.Mindegyikünk úgy volt vele csak vaklárma, száradási csík stb..aztán most már itt van velünk a babánk:D
2018. ápr. 3. 22:21
 2/10 anonim ***** válasza:
31%

Miért nem csinálsz egy tesztet,ha úgy gondolod,hogy terhes vagy?

Mit érdekel az téged,hogy a szomszéd Julcsa mit érzett ekkor meg akkor?

Jaa..hogy ha ő érzett valamit akkor te is fogsz?Vagy már érzed is?

2018. ápr. 3. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Menstruacios gorcs, erdekes szagu vizelet
2018. ápr. 3. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Fajt a petefeszkem, az, amelyik ovunal is fajt abban a honapban. Mindig eleg eros fajdalmam van tuszorepedeskor, de kesobb a ciklus soran nincs. Akkor viszont volt, mensi elott 2-3 nappal kezdodott es napjaban tobbszor fajt.

A masik, ami gyanus volt, hogy nem jott ki egy pattanasom sem, pedig mensi elott mindig jon par sajnos.

De ezeket csak furcsanak gondoltam, nem igazan gondoltam terhessegre. Nem is teszteltem koran.

2018. ápr. 4. 06:24
 5/10 A kérdező kommentje:
második válaszolótól kérdezném, kérdésem melyik részéből sikerült kiszűrni azt, hogy úgy gondolom terhes vagyok? de ha már ennyire kötekedni szeretnél, akkor átgondoltabban is tehetted volna. A tesztet köztudott, hogy a vérzés napján vagy utána érdemes megcsinálni,a kérdésem pedig direkt arról szól, hogy a nemvárt előtti tünetekről érdeklődök.
2018. ápr. 4. 13:29
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak, akik tényleg a kérdésemre válaszoltak.
2018. ápr. 4. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Enyhe mensi görcs nemvárt előtti napon. De ez ugyanolyan volt mint mindig,nem gyanakodtam. Kimaradás után két héttel szédültem nagyon. Én is vártam majd a jeleket mint a filmekben,de az tényleg csak ott van. :)
2018. ápr. 4. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Előtte 4 nappal erős mellfajdalom, éjjelente kimentem 1x pisilni előtte szinte sose, de amikor teherbe estem minden éjszaka. Nemvárt napján pattanásos arc.
2018. ápr. 4. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Furcsa szédülés, de nem hosszan tartó, hanem csak pár pillanatig, ahhoz tudnám hasonlítani mintha megremeg e alattad a föl.

Hirtelen kipirulás arcon, mintha szoláriumban lettem volna, pedig nem, másik pillanatban meg hidegrázás.

Nekem ezek voltak a tünetek, abban a hónapban mikor terhes lettem. Ezeket leszámítva teljesen olyan volt mint a többi hónap, premenstruacios tünetekkel. Csak utólag tűntek fel.

2018. ápr. 13. 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Minden terhességemnél a nemvárt előtt rendkívül fáradtságot éreztem. Két vetélésem volt, majd a harmadik terhesség megmaradt, a kisfiunk már majdnem 2 éves. A terhesség első trimeszterében végig méhnövekedési fájdalmam volt. Azóta ismét terhes lettem egyszer, a nemvárt előtt már 1 héttel (!) méhnövekedési fájdalmak jelentkeztek, és biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. A nemvárt napján a teszt halvány pozitív lett, és még aznap a vérkép 136,8-as HCG-t mutatott. Sajnos azonban 5 hetesen elvetéltem. Most megint méhnövekedési fájdalmaim vannak (már 1 héttel a nemvárt előtt), biztos vagyok a terhességben, csak még nem tesztelek, mert még nem mutatná ki. De ez egyedi eset, nem sokan tapasztalnak ilyen hamar egyértelmű tüneteket.
2018. ápr. 21. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!