Nem sikerült teherbe esnem?
Figyelt kérdés
3 hónapja voltunk eggyütt a párommal, de azóta rendszeresen megjön a mestruációm, 3x teszteltem és mind a 3 negatív lett. Tüneteim sincsenek ez most azt jelenti, hogy nem vagyok terhes? Nagyon sokat olvasgattam és volt olyan aki úgy volt terhes, hogy nem is tudott róla.2018. ápr. 3. 09:55
1/24 anonim 

válasza:

Nem vagy terhes!a teszt is negatív,meg azóta menstrualsz rendesen!
2/24 anonim 

válasza:

Nem vagy terhes. Menstruálsz és negatívak a tesztek.
Aki nem tud róla, az azért nem tud, mert nem tesztelt mivel menstruált, ezáltal eszebe sem jutott tesztelni.
Te teszteltél, ezáltal TUDOD hogy nem vagy terhes.
4/24 anonim 

válasza:

Ez valami vicc? Hogy merult fel a terhesseg egyaltalan? Vagy hol talaltal olyat interneten, mint terhessegre utalo tunet: rendszeres menstruacio????? Megall az eszem
6/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A kérdés az úgy jött, hogy olvassgattam és bizony volt rá példa, hogy a nőnek 3 tesztje negatív volt, rendszeresen megjött a menstruációja, és még tünetei sem voltak. Azt mondják erre nagyon kevés az esély, de mivan ha én is benne vagyok abba a 0,1%-ba?
2018. ápr. 3. 21:14
7/24 anonim 

válasza:

Hogyhogy mi van? Hát meg terhes vagy. Most komolyan, mit vársz, valaki mondja meg hogy beleestél-e a 0,1%-ba?! Sok gyengébb szellemi képességű nő ír ki ostobábbnál ostobább keedést, de ez top3 listás.
8/24 A kérdező kommentje:
Nyilván nem azt várom el, csak kíváncsi vagyok kinek mi erről a véleménye.
2018. ápr. 3. 21:53
9/24 anonim 

válasza:

Az a véleményem róla, hogy aki olyat ír hogy több hónap, több - teszt után azt állítja mégis x hónapos terhes, az egy nagy kamus, és röhög az olyanokon mint te is kérdező, akik ezt el is hiszik hogy van ilyen.
10/24 anonim 

válasza:

A vélemény egybehangzó. Nem vagy terhes senki szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!