Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kémiai terhesség után mennyive...

Kémiai terhesség után mennyivel estetek teherbe, segített valami?

Figyelt kérdés

Nagyon örlődöm, hogy vajon miért alakult így, de ez már nem derül ki soha!

Nem tudom érdemes valamilyen plussz vitamin a filsav és a magnézium mellé ami segítheti a beágyazódást!

Ki járt még így? Mennyi idő után sikerült újra teherbe esenetek?

2018. ápr. 4. 14:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
1 év telt el azóta. Nem sikerült azóta sem teherbe esnen.
2019. ápr. 17. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem hétfőn lett pozitív a tesztem. Kedden nem jött meg. Ma pedig elkezdtem picit vérezni. Uhn semmit nem láttak még, a doki azt mondta vagy megmarad vagy nem, a természet eldönti. December óta próbálkozunk a tesóval, most teljesen letörtem.
2019. ápr. 24. 15:10
 13/15 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok

Sziasztok!

Nekem clostilbegyt és ovitrelle után történt meg sajnos a vetélés, most újra próbálkozunk. Nektek van valami folyamatban, vagy teljesen spontán próbálkoztok? Nekem első baba lenne.

Drukkolok mindenkinek! ❤️

2019. ápr. 25. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:

#12es vagyok

Nálunk második baba lenne, én csak baratcserje plusz cickafark és palástfű teaval segítek rá. Ez volt a második hónap. Kedden derül ki maradt e baba vagy sem. Azóta nem véreztem. Remélem marad. ❤️👶

2019. ápr. 25. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Szorítok nektek ! 🤞 Majd írd meg mi a helyzet! 🥰
2019. ápr. 26. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!