Akinek eloszor negativ lett a teszt, vegul hanyadik napon lett pozitiv?
Figyelt kérdés
Legyszi, csak olyanok valaszoljanak, akinek eloszor negativ lett a teszt, akinek mar elso tesztelesre pozitiv lett, az ne.
Amikor sikerult a baba, es eloszor negativat teszteltetek, az hanyadik napon volt, es hanyadikon lett vegul pozitiv? Milyen fajta teszt? Volt barmilyen tunetetek?
2018. jún. 1. 13:15
11/17 anonim válasza:
Kedves utolsó! Kérlek olvasd végig, többen írtunk, hogy már késett, mégis negatív volt. Ennek oka a későbbi peteérés. Nem kell mindig lehordani mindenkit és általánosítani.
12/17 anonim válasza:
Én a nemvárt nap előtt 6 nappal teszteltem,mert valami gyanús volt (4.baba),de negatív volt.Rá 5 napra már erős pozitív :) Mindkétszer Facelle teszt.
13/17 anonim válasza:
késés után 16. napon lett az első extrahalvány két csíkosom.
14/17 anonim válasza:
9 10 negatív 11olyan halvány hogy csak én láttam 12 már pozitív de ha facelle tesztet vettem volna már 11.en is erős lett volna mert jóval erősebben mutatja mint az xepil
15/17 anonim válasza:
Kedves kérdező. Hasonló cipőben járok. Április 24 volt az utso mensi. Hétfőn teszteltem medi labbal negatívot, mensi még sehol. A jövőhéten tervezek én is még egy tesztet. Írd meg hogy alakult neked. Sok sikert:)
16/17 A kérdező kommentje:
Szia, nekem a 29. napon megjott.
2018. jún. 6. 09:46
17/17 A kérdező kommentje:
Neked sok sikert, ird majd meg, hogy mi lett!
2018. jún. 6. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!