Akinek eloszor negativ lett a teszt, vegul hanyadik napon lett pozitiv?
Legyszi, csak olyanok valaszoljanak, akinek eloszor negativ lett a teszt, akinek mar elso tesztelesre pozitiv lett, az ne.
Amikor sikerult a baba, es eloszor negativat teszteltetek, az hanyadik napon volt, es hanyadikon lett vegul pozitiv? Milyen fajta teszt? Volt barmilyen tunetetek?
Ér korai tesztelés? 10. dpon lett negatív a facelle. Utána már csak 14. dpon csináltam, akkor pozitív volt már.
Semmilyen tünetem nem volt, levéve a szokásos PMS-t.
Nekem késés utáni 7. napon lett nagyon halvány
15hkm
Fuh, most próbálok visszaemlékezni... ha jól emlékszem, először 33. és 34. ciklusnapon teszteltem. Akkor negatívnak minősítettem ezeket, mert időn belül nem jött ki a 2. csík (más téma, hogy este kíváncsiságból meglestem újra, és mintha extrém halványan derengett volna valami....de ez így állítólag már nem érvényes, negatívnak vehető). A 36. ciklusnapon viszont szépen láthatóan és másodperceken belül egyértelmű pozitív lett. Egyszerű drogériás 10-es érzékenységű tesztcsíkok voltak.
Tüneteim olyanok voltak, mint ha most azonnal meg akarna jönni, sőt mint amikor a lehető legerősebben megvan (intenzív mellfájdalom, puffadás, wc-re futkosás, görcs), csak éppen napokon keresztül nem és nem jött meg... Ennyi jutott eszembe :-) 25 hkm
Azoknak lett így, akik korán teszteltek. De ez szervezetenként változó.
Tessék már befejezni ezt az orbitális ostobaságot hogy EGYMÁS testéhez viszonyítotok.....itt gyakorin minden 2. nő ahhoz méri a saját ciklusát hogy a többi nőnél milyen....komolyan, nem esik le hogy a női szervezet nem egy konyhai robotgép amihez használati utasítás van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!