Kismamik! Nektek ovuláció után hányadik napon lett pozitív a teszt? Hányadik dpon lett akár halvány?
12.-en predictor halvanyan.
Ha a 14. Napon semmi nincs akkor 90% hogy nincs terhesseg. A meddossegiben is ezt mondjak. Nyilvan aki nem jar nem feltetlen tudja biztosra a peteereset es igy lehetnek csuszasok
Én 10. Dpon csináltam predictorral és egyértelmű pozitív volt. Halványabb, mint a kontrollcsík, de egyáltalán nem kellett szugerálni, hogy ez vajon most pozitív-e 😊
2 nappal előtte ágyazódhatott be, akkor éreztem mensi szerű enyhe görcsöt,ezért is bátorkodtam ennyire korán megcsinálni a tesztet. De ez is egyénfüggő. Valaki meg sem érzi a beágyazódást, én is csak sejtettem,hogy az lehetett mert ezelött sosem fordult elő velem az az érzés amit akkor éreztem.😊
Sok sikert!
9hkm
En 3 napra ra csinaltam a tesztet amikor olyan erzesem volt hogy meg fog jonni.
Elso voltam
10. dpo david 15ös teszt, nagyon halvány volt. 12.dpo is halvány de egyértelmű csík.
13+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!