Szerintetek teszteljek holnap reggel, facelle? Eléggé zavaros ami velem történik.
Január 12-én jött meg.
Január 27-én az az
16. ciklus napon éreztem az ovulációs fájdalmat (de nem annyira intenzíven mint szoktam, tehát kétes)
Másnap voltunk együtt. (17cn)
És február 1-jén is (21cn)
Február 7. (27cn)
Enyhe rózsaszínes folyás csak a WC papíron.
Mindjárt meg jön érzés.
Február 9 - 12 néha a WC papíron ismét a rózsaszínes véres nyálkás folyás.
Szombaton és ma is (32cn) fejfájás és hányinger...
Tegnap a Corax teszt délután negatív lett..
Ciklusom 30-35 napos szokott lenni...
Vélemények? Tapasztalatok??
#2 "várd meg amik késik"
Hát ez az h akár már ma is késhet..
Hiszen 30 max 35 napos szokott lenni a ciklusom.
És ma 32.ik napon vagyok.
De akkor majd veszek tesztet és holnap reggel megcsinálom... :)
Hát igen... Ezt is tudom :)
Azért is írtam h kétes az a nap. Vagy ha jól is éreztem akkor lehet csak pár nappal később volt a tüszőrepedés ezt ugye nem tudhatjuk..
Engem ami zavar az a rózsaszínes véres nyálkás folyás.. H mi a csuda lehet ez...
Nézem itt neten is össze vissza a cikkeket, hozzászólásokat de nem igazán találtam rá választ.
Reméltem h hátha valaki járt így vagy hasonló helyzetben h mi lehet ez... :/
Szia!
Ha a feltételezett ovud 27-én volt és gondolom a rózsaszín folyásból beágyazódásra gondolsz, akkor a tesztnek már pozitívnak kell lennie. Ha a teszt negatív és következő hónapban is csak ilyen gyengén menstruálsz, akkor menj el orvoshoz. Egy-egy alkalommal lehet enyhébb a vérzés, de többször egymás után már lehet gondra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!