47 évesen szülni?

Figyelt kérdés

A második gyermekem után valahogy éreztem, hogy lóg még egy 3. a levegőben, de sosem mertem, úgy éreztem még nem...

Már nagyon megy az idő, most vagy soha. 46 éves vagyok.

Úgy vagyok vele, ha magától jön jó, ha nem nem.

Csak a korom miatt vagyok bizonytalan.

2018. máj. 27. 12:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
59%
13-as, 17 évesen szültél és elítélsz valakit aki 47 évesen szeretne? Már ne is haragudj, de szerintem sokkal nagyobb felelőtlenség a te helyzeted, amikor a szüleidnek szülöd a gyereked..
2018. máj. 27. 23:12
 22/30 anonim ***** válasza:
51%
#13- as, kozepiskolas korodban felcsinaltattad magad tanulas helyett, en sullyednek el szegyenemben, nemhogy itt hireszteljem !
2018. máj. 27. 23:37
 23/30 anonim ***** válasza:
35%

Süllyedjen el az, aki ilyen helyzetben eldobja a gyermekét vagy kikapartatja. Igaz, 17 évesen, de nem a szüleim, de még csak nem is az anyósom nyakára szültem, a férjemmel azóta is együtt vagyunk, a fiam pedig már önálló, jól kereső, felnőtt ember.

Amúgy a kérdésre válaszoltam, nem bunkóztam senkivel, és észt sem osztottam.

De ti a szegénységi bizonyítványt kiállítottátok magatokról. Az ilyen embereken szoktam átnézni, és jót mosolyogni.(Utolsó kettő)

2018. máj. 28. 05:14
 24/30 anonim ***** válasza:
51%

Nem kéne 47évesen szülni. Órási felelőtlenség és hülyeség. Ne csak magadra gondolj, hanem a gyerekre is!

(Remélem nem ez lesz az új divat, hogy 50évesen vállalnak gyereket az emberek!)

2018. máj. 28. 11:19
 25/30 anonim ***** válasza:
54%

Úgy van, majd a nyugdíjas klubbot meg a játszóházat egy füst alatt letudjátok.

Nem hiszem el, hogy nem látsz reálisan. Felelős gyermektervezés!!!! Ez minden csak nem az. Hol leszel majd a gyermek fontos pillanataiban?

2018. máj. 28. 17:34
 26/30 anonim ***** válasza:
61%
Persze, lehet mondani, higy 20 évesen is meghalhat az ember, és hogy lehet, higy 94 évesen is fitt, egészséges leszel, de gondolkozzunk reálisan. ÉN személy szerint 35 felett sem szülnék.
2018. máj. 28. 18:12
 27/30 anonim ***** válasza:
23%
Te ismered az egészségi állapotod. Ha az jó, fel tudsz nevelni egy gyereket akkor is, ha most szülöd. Ezt ne mások válaszaitól tedd függővé, ha te és a párod akarjátok, miért ne?
2018. máj. 28. 18:47
 28/30 anonim ***** válasza:
73%

Az semmit nem jelent, hogy valakinek MOST jó az egészségi állapota. 10 év múlva közel 60 évesen sokkal nagyobb az esélye az egészségi állapot romlásának.

Láttam már embert, akit fél év alatt vitt el a rák. Előtte egészséges volt, aztán tüdőgyulladás, rák, viszlát.

2018. máj. 28. 20:54
 29/30 anonim ***** válasza:
68%

Ne csak azt nézzük fel tudka e nevelni.

Arra is kéne gondolni, hogy majd amikor családot alapít 25-35 évesen milyen nehézzé teszi az életét, hogy kisgyerek és munka mellett az idős beteg szüleit is ápolnia kell.

Imádom a szüleim, de fizikailag ez tönkre tesz.

2018. máj. 29. 05:04
 30/30 anonim ***** válasza:
Szegény gyerek, még csak 15 éves, de az anyja már 62 éves öreg néni...
2019. dec. 1. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!