47 évesen szülni?

Figyelt kérdés

A második gyermekem után valahogy éreztem, hogy lóg még egy 3. a levegőben, de sosem mertem, úgy éreztem még nem...

Már nagyon megy az idő, most vagy soha. 46 éves vagyok.

Úgy vagyok vele, ha magától jön jó, ha nem nem.

Csak a korom miatt vagyok bizonytalan.

2018. máj. 27. 12:24
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
66%
Felőlem szülhetsz.
2018. máj. 27. 12:30
 2/30 anonim ***** válasza:
88%

Mindenkinek a saját döntése, hogy vállal-e ennyi idősen gyereket vagy nem. Te tudod, mennyire bírnál vele. Ha a párod is szeretne, vágjátok bele. Nem te lennél az első, akinek ennyi idősen születik gyereke. És nem is az utolsó.

Én személy szerint már nem vállalnám be ennyi idősen. Szerintem túl nagy lenne a generációs szakadék, és ez sok problémát okozna.

2018. máj. 27. 12:30
 3/30 anonim ***** válasza:
88%

nem vállalnám be. Én is szeretnék ott lenni az esküvőjén, de az biztos, hogy a majdani gyerekem szeretné, hogy az anyja ott legyen, esetleg tanácsot adjon gyereknevelésben, stb.

Én gyerek szempontjából nézném a kérdést

2018. máj. 27. 12:38
 4/30 anonim ***** válasza:
89%
Biztos, hogy nem. Szegény gyerekre gondolj.
2018. máj. 27. 12:39
 5/30 anonim ***** válasza:
93%
Ennyi idősen vállaltam be a 6 hónapos unokám. Jól elvagyunk, csak amit előttem is írtak kicsit "kilóg a gyerek" a sorból. Teljesen más mint a többiek, de ez hálistennek nem zavarja. 63F
2018. máj. 27. 12:41
 6/30 anonim ***** válasza:
70%
Óriási nagy felelőtlenség ennyi idősen gyereket szülni és óriási kib*aszás a gyerekkel is!! Biztos, hogy nem vállalnám be, kozel 50 évesen nagymamanak kéne inkább lenned, nem ismét anyának. Én speciel szeretném megélni a gyerekem fontosabb pillanatait és azt h ne a nagyanyjanak higyjenek....
2018. máj. 27. 12:45
 7/30 anonim ***** válasza:
47%
Nem fog jönni magától. Vagy ha mégis, akkor kapsz egy Down-kórosat, ami az egész életeteket hazavágja, és 30 éves korában, mielőtt te meghalsz, azon fogsz agyalni, hogy hol helyezd el, amikor te már nem leszel.
2018. máj. 27. 12:49
 8/30 anonim ***** válasza:
74%

Mar en sem vallalnam be, pedig keson jott mindket gyerek( onhibankon kivul)!

36 voltam amikor az elsot szultem. Akartunk volna meg 1 gyereket. Azt mondtam, ha 40 eves koromig nem sikerul, utana mar nem is akarnek! Pont azert, hogy ne csesszek ki vele, hogy ne adj isten mar nem tudnek ott lenni ahol kellene...

Vegul megis csak sikerult hamar a masodik baba, de igy is 39-et toltom mikor szulok.

Szerintem legy boldog ezzel a 2 gyerkoccel. Nem tudom ugyan mennyi idosek, de lehet lassan majd inkabb unokazol😉😉

2018. máj. 27. 12:50
 9/30 A kérdező kommentje:
Persze, hogy boldog vagyok velük, csak érezem, nem tudom megmagyarázni. Kicsik még 9 és 11 évesek, így az unoka még odébb van. Fitt anyuka vagyok, nem látszom ennyinek..
2018. máj. 27. 12:54
 10/30 anonim ***** válasza:
68%
Engem 37 évesen szült anyukám, a suliban mindig azt hitték, a nagymamám. 16 voltam, mikor meghalt. Nem szülnék 47 évesen, a gyerek érdekeit szemelőtt tartva.
2018. máj. 27. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!