Szerintetek hány évesen ideális az első gyereket szülni?
21L parom 27F
2ev mulva vagnank bele.
Meheszetunk van, osszel koltozunk a sajat hazunkba, jovore lagzi/eskuvo! Masfel eve elunk egyutt most nyaron szuleimnel, eddig Nemetorszagban!
A fenti kerdesre erdekelnek velemenyek, es a mi projektunkre.
24 évesen szültem,szerintem ideális volt,de szeretnék még 33 körül is,remélem nem lesz késő.
Testi-fizikai szempontból 20-30 között az ideális,de szerintem 20-40 között azért belefér.
Szerintem ti teljesen rendben vagytok,vágjatok bele :)
Koszonom szepen a valaszod.:)
Remelem teljesul a vagyad!!!:)
Drukkolok h problema mentes is legyen. :)
Koszonom. Ment a zold kez!!!:)
Az elsőt mindenképp 30 alatt! Nekem még 21-23 évesen sem párom, sem a körülményeim nem voltak adottak hozzá.
Végül 28 voltam, amikor az első babám született és 30, amikor a második.
Viszont a 3.-at 1 éve szültem, 39 évesen. Ég és föld a különbség! Nagyon megviselte a szervezetem. Persze nem bánom egy pillanatra sem a 3. babámat! Tünemény! De aki azt mondja, hogy nem érez meg 10 év korkülönbséget a terhességeinél, az hazudik. Az más, aki későn szüli az elsőt, annak nincs összehasonlítási alapja. :-)
Ha jól értem, saját házatok, vállalkozásotok lesz - szóval szerintem semmi akadálya, hogy a baba is jöjjön. :-)
Gratulalok hozzajuk, elhiszem, hogy megèrte!!! Le a kalappal elotted! En orulok ha egy lesz. Endometriosisom van.
Korainak tartom mostmèg ezt az egeszet de mindennap egyre jobban fakul ez az erzes amikor ranezek a paromra.:)))
Remelem nem fogja a kapcsolatunk bánni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!