Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyire divat lett mostanában...

Ennyire divat lett mostanában 17-18 évesen terhesnek lenni, szűlni?

Figyelt kérdés
Volt osztálytársaim, évfolyamtársaim csoportossan esnek mostanság teherbe.. Mindegyikük 17-18 éves.. És nem romák.. Normális családból származó lányokról beszélünk... Szivem szakad meg, hogy nekem nem lehet. 17 éves vagyok,11.-es. Nagyon szerrtnék már én is de még két évem van vissza a suliból, plusz még egy pár év munkásélet amiből el is tartanám.. De ezeknek a lányoknak, hogy engedik ezeket meg?? Ha én meg a barátom(nagyon szeretnek a szüleink mind kettőnket) de ha ezzel állítanánk haza, lenne nagy balhé és stb... De kb a korombeli ismerőseim 50 százaléka mostanság esik teherbe.. És még egy érettségiük sincs.. Persze rohadtul irigylem őket, mert én is babára vágyom de ahoz szerintem először megkell dolgozni..
2016. nov. 8. 16:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Előre is kérem a lepontozást!

Most az lett divat, hogy 16 évesen már mindenki szexel, együtt alszik, és a védekezés "legjobb" módja, ha megszakítással védekeznek, mert a gyakorin is megírták, hogy van, aki 78 év alatt se esett így teherbe.

Aztán jön a meglepi baba.

De hát mégis sokkal jobban hangzik azt mondani mindenkinek, hogy tervezett gyerek, mint bevallani az igazat! "Jajj, nem, dehogy akartunk gyereket! Csak becsúszott megszakítás mellett, aztán meg reménykedtünk, hogy másért késik. Aztán kiderült, hogy terhes vagyok, mert pozitív lett a teszt, de nem mertünk a szüleink elé állni, úgyhogy mire először elvergődtem nőgyógyászhoz, már betöltötte a 10. hetet, és nem sikerült időben elvetetni. Úgyhogy most már kénytelen vagyok megszülni."

2016. nov. 8. 16:23
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Atyagatya!

Nem kell még ráersz! Előbb dolgozzál kicsit ne csak éhbért kapjál mert egy kicsi sokba van. Dolgozz hogy megadhass mindent amit szeretnél és ne legyél irigy mert 30 pár eves korukra bekattanak mert nem buliztak meg semmit nem csináltak. Higyj nekem! A munkatársam 20 èvesen szült most 33 de feszt lepasszolja a gyereket a faxér!

2016. nov. 8. 16:25
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem maga a családalapítás lett divat, mert annyira vágynak a babára a 17-18 évesek, hanem a felelőtlenség, és a megszakításos 'védekezés', mert ugye az óvszer ciki, meg kényelmetlen!

Szerintem ne irigykedj rájuk, mert hidd el nem egyszerű 17 évesen kihordani egy gyereket, pláne az nem ami utána jön, fel is kell nevelni, tisztességesen. Nyugodtan érettségizz le, dolgozz, nem kell felelőtlenül gyerekeket gyártani. Teremtsétek meg neki az anyagi hátteret, mert az sem 2 forint. Szép, meg jó dolog ha a szülők segítenek, de valljuk be ez nem az ő dolguk, hogy felneveljék a gyerekük gyerekét.

Jól írod, ahhoz először meg kell dolgozni, és megkell találni a megfelelő párt is, mert ritka az olyan aki 17-18 éves korában megtalálja a nagy őt, akinek gyereket is lehetne szülni!

2016. nov. 8. 16:32
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Szived szakad meg??? Ne nevettesd ki magad! Nem kell szulni 17-18 evesen!

Tanulj, dolgozz!

Nalunk is van par tinikent szulo. Honap kozepen mar lesik a postast, mikor jon a csp.

2016. nov. 8. 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Egy 37 éves nő szájából lenne valós ez a szívem szakad mwg duma.

Három gyerekem van és mindig is nagyon vágytam az anyaságra, de 17 évesen még eszembe sem jutott. Nem tudom Te minek filozol ezen. Tanulj, élj, bulizz, láss világot, utazz aztán az egyetem, főiskola, de minimum egy szakma után és néhány nem minimálbérért ledolgozott év után kezdj ezen gondolkodni.

17 évesen még a szerelemről almidoztam, nem babaról.

Nőlj fel! 17 évesen azért kicsit komolyabbnak kellene lenned ettől.

2016. nov. 8. 17:49
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem a terhesség meg a szülés lett divat, hanem a mai fiatal lánykák nem merik mondani a faszijuknak, h húzzon gumit, nehogy azt gondolja a grál lovag, h nem elég bevállalós. Mert ma bevállalósnak kell lenni mindenáron, akár azon az áron is, h kiesik a suliból egy nem kívánt terhesség miatt. Persze, senkinek nem úgy fogja előadni a 17 éves, h féltem szólni a pasinak, hogy húzzon gumit és most teherbe ejtett és itt vagyok, hanem elő fogja adni a nagy rózsaszín álomkapcsolatot, h ők annyira, de annyira szeretik egymást és érettek, meg micsoda komoly ez a kapcsolat, hogy ők ezt pont így akartak. Hát persze:D
2016. nov. 8. 18:09
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Hova akarsz te gyereket 17 évesen? Tombolnak a hormonok, majd elmúlik. Nekem is volt kb. ennyi idősen ilyen korszakom..amikor gyakorlatilag folyton a babákon pörgött az agyam. Persze józan ésszel felfogtam, hogy előbb még ki kell járnom az egyetemet és dolgozni legalább 1 évet, de nagyon vágytam rá. Aztán eltelt így 1-2 év és alább hagyott. Most 25 évesen kezd újra előjönni, hogy lassan már jó lenne, ugyanakkor még mindig visszahúz az, hogy utazgatnék a párommal, tehát az igazi vágy még nem jött el. Majd te is kinövöd. Ne legyél hülye.
2016. nov. 8. 18:35
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

Te még normális nevelésben részesülhettél, hisz még te is tudod, hogy előbb tanulnod és dolgoznod kell, utána jöhet a gyerek...

A társaid felelőtlenek voltak és hidd el nem jókedvükben babáznak, hanem, mert nem megfelelően védekeztek. A gyerekeiket sajnálom, hisz ők a szenvedő alanyai az egésznek. Lefogadnám, hogy egyik mellett sincs ott a párja és az ilyeneknek elsőre összejön, később meg nem foglalkoznak majd a gyerekkel, vagy a nagyszülőkre maradnak.

Te ne ezzel foglalkozz, hanem tanulj, találj egy jó munkahelyet és találj egy jó párt magad mellé. Később kb. 25 éves korodtól gondolkozhatsz ismét a gyerkőcön, egyáltalán nem vagy még elkésve.

2016. nov. 8. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Mert szeretnenek babat.. A kerdes benne van a valaszodban.. azert van, amiert majd Neked is lesz, vagy pedig ennyire felelotlenek!
2016. nov. 8. 20:02
 10/13 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem mindenkinek akkor legyen babája, amikor úgy érzi, hogy teljesen készen áll rá. Testben, lélekben, szellemileg, anyagilag.

22 éves 34 hkm:)

2016. nov. 8. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!