Mi mostanában ez az "éld ki magad" divat?
Férjemmel babát várunk. Már a házasság miatt is megszóltak minket, most meg pláne.
Mind a ketten szeretünk kirándulni, vidámparkba, állatkertbe, aquaparkba menni. Nem szeretjük a discót, az ivós fesztiválokat.
Úgy gondoljuk, amit szeretünk, azt majd tudjuk gyerekkel is csinálni.
Miért kell elkönyvelni, hogy 2 év múlva válunk és buliból buliba megyünk, a gyerekkel meg nem törődünk?
Mit foglalkozol azzal, hogy van ez a "divat"? Ha nekem nem tetszik a combig érő csizma, nem veszem fel. Akkor se, ha mindenkin az van. Te mit foglalkozol azzal, ha esetleg más bulizással, szórakozással tölti a fiatalságát?
Te másképp csinálod: esküvő, családozás. Nyilván nektek ez volt a vágyatok. De akkor nem értem, mit foglalkozol azokkal, akik másképp csinálják. Csak nem irigykedsz?
Aki válásról meg hasonló negatív dolgokról beszél nektek, az nyilván nem a barátotok, ergo miért számít a véleménye?
Éljetek úgy, ahogy nektek jólesik, csináljatok mindent, ami örömet okoz. Viszont ne hidd, hogy ugyanez lesz, ha gyermekeitek lesznek. Mert nem fogod magaddal vinni a babát vagy kisgyermeket, ha nem lesznek megfelelőek a körülmények pl. az etetéséhez (főleg ha véletlenül tápszeres lesz), vagy átalussza azt az időt, amit kintléttel töltöttetek volna, neked meg nem lesz szíved felébreszteni, vagy járványos időszak jön, és félted majd sok ember közé vinni, vagy beteg lesz, és akkor azért nem viszed, vagy x ideje nem tudsz aludni éjszakánként az etetés/hasfájás/fogzás miatt, és rohadtul nem lesz erőd meg kedved holmi aquaparkhoz, mert ha van egy fél órád, akkor inkább aludnál otthon, stb.
Még akkor sem fogtok ugyanilyen életet élni, ha rendszeresen másra hagyjátok a gyermekeiteket. De majd meglátod, hogy ez már nem fog érdekelni, minden átértékelődik. :)
Ezt értem, elfogadom hogy mások vagyunk. Csak ettől a "biztos irigykedtek" dumától mászok a falra.
Ennyi erőből meg aki bírál a korai gyerekvállalás miatt, az meg rám irigy? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!