Baba neme váró buli mennyire "divat" mostanában? Hogy szervezzem? Tartottatok ilyet?
Ez az első terhességem, teljesen tapasztalatlan vagyok a babatémában, hogy kell, mit kell.
A legjobb barátnőm mondta, hogyha kiderül a pici neme, akkor tartsunk a barátommal egy nagy "baba neme várót". Utánanéztem, kezd világos lenne, hogy ez mit is takar.
Viszont azt nem tudom, hogy nem néznének-e hülyének mások ilyen ötlettel... A baráti társaságunk is bulizós, mi is szeretjük a felhajtást, a családi ünnepségek is nagyok szoktak lenni.
De nem akarom, hogy azt gondolják, hogy annyira unalmas a terhesség, hogy ilyeneket találok ki szabadidőmben.
Másik kérdés, ehhez kapcsolódóan.
Nálatok kék-rózsaszín váltakozott, vagy valamilyen uniszex szín volt az uralkodó a bulin? (sütemények, torta, díszítés, stbstb)
Nem hallottam még ilyenről. Ha volna, sem tartottam volna ilyet, de ez én vagyok.
Ha bulisok vagytok, akkor szerintem édesmindegy, hogy mi a buli "címe", tartsatok egyet, aztán jóvan. Ha tartotok, akkor viszont ne legyen uralkodó szín, viszont legyenek finom ételek, italok, úgyis az a lényeg.
Meg ha megszületik a bébi, akkor tartsanak a férfiak tejfakasztó bulit.
Amúgy zökkenőmentes terhességet.
Komolyan van ilyen???
Tejfakasztó,baba váró,baba neme váró,... kész.
Vagy túl öreg vagyok vagy csak barlangban élek. :(
24/L
ezek amolyan ámeikái izék amit mindenképpen át kell venni...
elég nagy a baráti köröm és elég sok a gyerek meg a terhes de még egyiküknek sem jutott eszébe ilyen hülyeség
már bocsi ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!