Kismamák, anyukák! Milyen gyakori ez?
Kíváncsi lennék, hogy hány kismama illetve édesanya beszélte be magának a terhességi tüneteket mielőtt valóbán állapotos lett?
Ez gyakran előfordul? Tényleg mi nők képesek vagyunk újra és újra terhességi tüneteket produkálni valódi terhesség nélkül?
Sok erre utaló kérdést olvastam itt, amiknek gyakran nem terhesség volt az oka.
És a tényt, hogy csak érezni akarták, azt vajon beismerik maguknak, hogy inkább pszichés volt mint sem valóságos?
Senkit nem szeretnék a kérdésemmel megbántani. Csak kíváncsiskodom, mert érdekesnek találom a jelenséget.
Köszönöm ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat!
Előző hónapban éreztem tüneteken. Többfélét is. 200%-ig biztos voltam benne, hogy sikerült. Aztán még csak nem is késett egy napot sem.
Annyira akartam, hogy bebeszéltem magamnak.
Azt éreztem, hogy a világon semmit nem érzek. :D
Menstruáció előtt mindig hárpia vagyok, és abban a bizonyos hónapban ez elmaradt. Szóval sejtettem, hogy sikerült, de nem akartam elkiabálni. Aztán a nem várt napja délutánjáig bírtam ki, hogy teszteljek, de azonnal megjelent a 2 csík. :) Most 17 hetes vagyok!
Kedves Utolsó!
Nálam ugyanez volt, hiányoztak a pms tünetek és ez lett gyanús.
De előtte ha meg is fordult a fejemben, hogy várandós lehetek akkor csináltam egy tesztet, negatív. És én haladtam tovább.
Itt pedig sokan negatív teszt, valamint menstruáció ellenére is abban reménykednek hogy állapotosak hiszen szurkál a hasuk, meg feszül a mellük.
De sajnos kevés válasz jött a kérdésemre, valószínűleg csak kevesen ismerik be utólag....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!