Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves kismamák, anyukák...

Kedves kismamák, anyukák akiknek volt peteérés figyelése, milyen hamar estetek teherbe?

Figyelt kérdés

IR-ám van de pco nincs,csak kicsit magasabb az inzulin,metformint szedek,most az első hónapom h figyelték ,meg is volt az oviláció :)

Együtt voltunk mikor a doki mondta,remélem sikerült :)

2017. febr. 16. 08:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Sokat keresgéltem itt ebben a témában de csak pco-s kérdések voltak,szerencsére nekem szabályos a ciklusom pé. is van csak a magasabb inzulin lehetett a baj mert a többi hormonom rendben van... remélem van vki aki tud segíteni :)
2017. febr. 16. 08:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, nekem hajszálpontos ciklusokkal, ovuláció figyeléssel is csak hosszú próbálkozás után jött össze a terhesség. Utólag már azt mondom: jobb lett volna kevéssé "rágörcsölni" és csak spontán együtt lenni.

Négyszer estem teherbe, sajnos kettő korai vetéléssel végződött, ez sem könnyítette meg a "lazítást".

De a 4. terhességnél semmi görcsölés, ovufigyelés nem volt, és akkor pikk-pakk teherbe estem egy soron kívüli ovulációból a ciklus elején.

2017. febr. 16. 09:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Azta akkor hosszu utat tettél meg de pozitív végeredménnyel szerencsére :)

Nem vagyok türelmetlen persze másfèl év után tartunk itt de indokolt volt sajna :(

És azt lehetett tudni mi okozza?

2017. febr. 16. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!