Ki nem várja Júniusban?
Én 8 ra nem varom
Izguljunk együtt. Írhatsz részleteket is .
Éva vagyok.
1 éve és 2 hónapja próbálkozunk.
A 2 baba lenne mert már van egy 4 éves kislányunk.
Mindenkinek sok szerencsét és sok pozit.
Sziasztok
Kivel mi a helyzet?
hogy vagytok?
Szia!
69-es vagyok. Júniusban még megjött, júliusban már nem, márciusra várjuk a babát, most vagyok 27 hetes és épp aludni nem tudok. :)
Egyébként nagyjából rendben, annyi hogy sajnos gdm-es lettem. Elsővel nem volt gond.
Hát te kérdező?
Sziasztok
Itt is szerencsére minden rendben, 28+5 :)
Idén már nem dolgozom ami szuper, de januárban meg igen :) március 11 re várjuk a csepp hercegnot :)
Nevét mef nem tudjuk mert több lehetőség os van ☺
Előző gratula neked is, fiucska vagy kislány lesz?
Kérdező, mi a helyzet?
L.
Jujj, én próbáltam keresni a válaszom, de feladtam. :D
Regina vagyok, és június után még pár hónapig megjött, aztán októberben már nem! Egy év próbálkozás után. :) Most 16+3 kismama vagyok, június elejére várjuk a kis csodánkat. :)
Én pont ma töltöttem a 11. hetet. Eddig teljesen rendben vagyunk, problémamentes a terhesség, remélem, így is marad :)
N.A.
144, köszi, neked is (és a többieknek is) grat! :)
Kisfiút várunk, 3 éves lány mellé érkezik.
H.
Nekünk is sikerült 1 év 8 hónap után a kislányunk mellé sikerült a kistesó :)
26 hetes vagyok
Április 20 rá vagyok kiírva pont húsvéti baba :)
Kisfiú :) Alex-Milan lesz a neve És hát mondom sem kell
Nagyon boldogok vagyunk
Gratulálok mindenkinek és örömteli babavárást babázást :)
Remélem mindenkivel minden rendbe
Nálunk ép most is nagy rúgdosás megy mindig este illetve ejszaka rudos aludni sem tudok neha annyira mer ilyenkor állandóan wc re szaladgalok :)
Gratulálok kérdező :)
Kitti vagyok ( 37es és a 137es válaszoló)
Megszülettek az ikreink Adél és Lotti, kicsit korábban a vártnál, de szerencsére egészségesek. Ma 5 naposak. Nagyon aranyosak mindketten, velük lett teljes a családunk.
Mindenkinek boldog babavárást kívánok és akinek esetleg még nem sikerült azoknak üzenem, hogy sok kitartást kívánok és ne adjátok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!