Ki nem várja Júniusban?
Én 8 ra nem varom
Izguljunk együtt. Írhatsz részleteket is .
Éva vagyok.
1 éve és 2 hónapja próbálkozunk.
A 2 baba lenne mert már van egy 4 éves kislányunk.
Mindenkinek sok szerencsét és sok pozit.
Szia Greta
Aterzem a helyzetedett amit a rokonok vagy ismerosok megjegyzeseirol irsz. Nekem januarba volt missed ab-om es ket unokatestverem is terhes volt. Ok mar szultek is mostanra de ugy kerultek a tarsasagom mintha fertozo lenne a veteles. De ezeken meg probal az ember felulkerekedni es nem foglalkozni vele.
Kitartast es mihamarabbi babavarast kivanok neked!
48as
48as, persze megírom mi lett, de nincs olyan érzésem h baba lenne. Na de majd kiderul.
N.A.gratulalok :)
48-as, januárban rohadt sokan elveteltek, dokim is mondta meg én is olvasom mindenhol. A dokim szerint ősszel volt radioaktív sugárzás a levegőben, ami oroszoktól jött. Szerinte az is lehetett az oka nálam. Januárban volt a műtétem. Persze ezek csak talalgatasok, zsoo
Sziasztok Bibi vagyok és képzeljétek ma pozit teszteltem! Pedig teljesen azt hittem meg fog jönni olyan görcsök voltak. Első próbálkozós hónapunk volt a műtét óta és késői peteérésem is volt. Azt gondoltam ezért most még nem mutatná ki de 4 nap késés után mégis :)
A többieknek pedig nagyon szurkolok !!!
Még annyit, hogy a múltkor tényleg semmi tünetem nem volt. Most pedig fáj a mellem, émelygek néha és a reggeli gyomorsavas fájdalmam elmúlt :D
Gratulalok Bibi! Konnyu terheseget es boldog baba varast kivanok neked is!
48as
119es, a nemvart napjan nekem is negativ volt reggeli vizeletbol. Ra 3 napra halvany pozitiv.
Drukkolok neked!
48as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!