Ki nem várja Júniusban?
Én 8 ra nem varom
Izguljunk együtt. Írhatsz részleteket is .
Éva vagyok.
1 éve és 2 hónapja próbálkozunk.
A 2 baba lenne mert már van egy 4 éves kislányunk.
Mindenkinek sok szerencsét és sok pozit.
Köszönöm :( Nagyon nehéz most.
Nekem nem láttak semmit az uh-n, amikor bementem vérzéssel, a hcg-m 308 volt. Utána pár nappal később voltam a saját orvosomnál, ő se látott semmit, a nyálkahártya már csak 3 mm volt. Nem mentem vissza következő héten újabb vérvételre, éreztem, hogy vége van, elmúltak a terhes tüneteim is. Aztán elkezdtem folyamatosan pecsételni, és lőttem egy tesztet egyik reggel, ez már 2 héttel a vérzés kezdete után volt, és még mindig tök pozitív volt. Akkor mentem vissza. Ott már látszott valami az uh-n, de a hcg csak 91 volt. Akkor mondták, hogy műtét. Kaptam 1 hetet, hátha kitisztul magától, és ha a műtét előtti vizsgálat jó lesz, nem fognak műteni. De mivel nem vérzek, nem hiszem, hogy megoldódik magától.
N.A.
Én látom! Én 9 hetes vagyok!
Gratulálok!
Nóci
Sziasztok,
Én vagyok a 37. válaszoló (Kitti).
Sikerült a baba még júniusban. Akiről kiderült, hogy nem egyedül van, ketten érkeznek a családunkban. Ha minden igaz akkor 2 kislánnyal bővülünk. A kisfiunk 3 éves,Ádám. A két kislány pedig Adél és Lotti.
Köszönöm szépen mindenkinek
Es en is gartulalok akinek sikerült
12 hetes vagyok es minden rendben :) remelem.veletek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!