Ki nem várja Júniusban?
Én 8 ra nem varom
Izguljunk együtt. Írhatsz részleteket is .
Éva vagyok.
1 éve és 2 hónapja próbálkozunk.
A 2 baba lenne mert már van egy 4 éves kislányunk.
Mindenkinek sok szerencsét és sok pozit.
Viki(48as) vagyok,
En 12re nem vartam, aznap reggel negativat teszteltem, de a menstruaciom meg mindig nem jott meg es NEM IS FOG!
Ma reggel pozitivat teszteltem :)
Noci veled mi a helyzet, te teszteltel? Drukkolok mindenkinek aki meg csak most fog tesztelni!
Szia Zsooo, koszonom szepen :)
Drukkolok neked hogy pozitivat tesztelj! Majd ird meg hogy hogy alalkult nalad ez a honap.
48as voltam
Sziasztok Bibi vagyok és mára nem várom! Eddig csak a cicim fájt eléggé már két hete, hol egyik, hol a másik. Ma egy picit a hasam is.
Sajnos már volt egy missed ab-om tavaly augusztusban, 13 hetesen. Májusban kezdtük el most újra a projektet és nagyon izgulok.
Mindenkinek üzenem, hogy nekem a létező összes PMS tünetem szokott lenni és mikor terhes lettem tavaly az volt a fura, hogy semmit nem éreztem, se cici, se has fájás, se szúrka, se semmi! Viszont úgy emlékszem sűrű fehér folyásom volt ami nem maradt abba.
Gratulálok a pozitív teszteseknek és új hónap, új remény a többieknek! :)
Én mára nem vártam. Nem is jött :) Csak pár nap késés után akartam tesztelni, de nem tudtam aludni az izgatottságtól, és lett is egy szép pozitív tesztem!!!
Hajrá a többieknek, nagyon szorítok mindenkinek, hogy a következő hónapban összejöjjön!
N.A.
Gratulalok es konnyu babavarast kivanok N.A. !
Egyre tobben vagyunk akiknek jol alakult ez a honap 😊
A tobbieknek meg sok szerencset kivanok a kovetkezo honapra!
48as
Gratulálok mindenkinek! Boldog babavárást! :)
Nekünk sajnos megint nem sikerült.. :(
76os vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!