22.-én volt Pé-m.Azóta fájdogál a hasam derekem ma főleg!Mellfeszülés nincs! Jelent ez valamit? Lehetek terhes?
Ari vagy:) "37" :D! Szorítok ám tudod!
Hő 36.9.
Nekem az orvos nem látott semmit, de nem bántam, mert még elvileg várnunk kellett volna. Bár még nem jött meg. Ha meg így lenne, akkor a jövő hónaptól újra előttünk áll az együttlétek fesztelen szépsége :))) Azért remélem lesz pozitív vkinek!
1
Sziasztok!
Nekem is 36,9 reggel. szóval talán még van remény, elvileg csak holnap lesz a 28. nap mint Rékának. Milyen teszttel csináltad? Én szorítok még neked. Hogy vagy egyébként? nekem semmi extra. mondjuk ez még jó is lehet.
Ha nem jön meg akkor csüt újabb teszt talán.
Kedves 37-es ne csüggedj, legközelebb sikerülni fog.
zsuzsi
Bocs a neveket kicsit összekevertem egy másik kérdéssel:)
zsuzsi
Köszi Zsuzsi,ari vagy!Hát remélem, mindenesetre nem adom fel!Ma feltankoltam mindenféle vitaminnal meg belekezdek a barátcserjébe, hátha...
Nektek azért szorítok nagyon!!!!
37
Sziasztok!
Én azt látom itt a tesztekről mindenkinek más a véleménye. Mindenkinek más jön be, szóval ki tudja melyik a jobb.
Köszi hogy szorítatok, én is reménykedek még. Ma reggel 37 volt a hőm. Szóval még nem ment le. ki tudja.
zsuzsi
Sziasztok!
Végig figyeltem itt a fejleményeket. :D Az nem jelent semmit, ha a nemvárt előtt negatív lesz a teszt. Nekem is az lett. Kipróbáltam, mert olvastam, hogy van akinek hamarabb kimutatja, hogy babát vár, hát nekem nem mutatta ki, csak az elmaradt első napján. Bár már egy héttel előtte teljesen biztos voltam benne, mégis alig akartam elhinni, de ott volt a két csík. Szorítok nektek, hogy mihamarabb pozitív tesztetek legyen. Én Coralene-l teszteltem. (Úgy emlékszem ez volt a neve.)
Üdv: 17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!