Attól hogy nincs mellfeszülés attól még lehetek terhes?
Figyelt kérdés
26-ára nem várom. Néha úgy érzem fájdogál a mellem.
Egyébként nem fáj a hasam csak annyi tünetem van hogy sokat eszem és fáradékony vagyok.
2011. szept. 24. 20:37
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül kezd már a terhesség elején feszülni a mell.
2/9 anonim válasza:
nekem 6-8hét körül kezdődött és annyira nem volt feltűnő,csak akkora már tudtam,hogy baba van a dologban.Semmi tünetem nem volt,amiből terhességre következtettem volna,csak késett a menzim.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem feszült és nem is fájt a mellem. Úgy a 10.hét körül kezdődött. Kicsit furcsáltam is hogy nekem miért nincs ilyen tünetem.
4/9 anonim válasza:
Persze.
Nekem egyik terhességemnél sem feszült, vagy szúrt vagy bármi a mellem.
Mindig csak akkor, amikor már elkezdett nőni, de az már a 10. hét körül volt.
Nekem feltűnően sok gyomorsav és gyomoréés jelezte mindkét esetben a terhességet.
5/9 ExCaty válasza:
Szuper a kerdes! En is epp 26-ara nem varom! :) Hasszurka, derekfajas van, ma mar hanyingerem is volt es fura eteleket kivanok.. De mellfeszules nincs! Egyaltalan nem fajnak vagy ilyesmi. Remelem attol meg lehetek terhes. Neked is fogom a csipiszt kerdezo, majd ird meg mi lett!
6/9 anonim válasza:
22:00-es írtad sok gyomorsavad volt,milyen nemű lett a babád?
7/9 A kérdező kommentje:
nekem annyi a tünetem hogy mindig aludnék :-)
Múlt hónapban ilyenkor már úgy éreztem mindig hogy megjött aztán sajnos tényleg.
De most nincs semmi ilyesmi.
Remélem most sikerült.
2011. szept. 25. 09:16
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ma reggel teszteltem egy jó erős pozit :-)))
Nagyon örülök.
2011. szept. 27. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!