Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mellfeszülés csökkenése azt...

A mellfeszülés csökkenése azt jelentiu, hogy meg fog jönni vagy lehetek babás?

Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim, ma van/volt a 29-ik és semmi olyan érzésem nincs, hogy megjönne, csak néha hasszurka. A mellem 2 napja feszülget, de pár órája abbamaradt (vagyis déluitán erősebb volt ez az érzés). Ugye nem fog holnap megjönni?
2010. nov. 9. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem jelent semmit. Terhességnél is úgy van, hogy feszül egy ideig és abbamarad, majd újra. Mindenkinél másképp van. De lehet a mellfeszülés menzesz előtti tünet is. Tényleg nem lehet tudni ilyenekből sajnos. Ha gondolod, csinálj egy tesztet, ha egy napja késik, más nagy valószínűséggel kimutatja.
2010. nov. 9. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem sima menzesztől is feszül, fáj a mellem, szóval nem jelent semmit:)
2010. nov. 10. 01:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, de szerintem meg fog jönni. Mensi előtt kb 1-2 nappal nekem is abbamarad a feszülés. Ebből tudom, h megjön.
2010. nov. 10. 08:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem erősödött a mellfeszülés, amikor terhes lettem, de van akinek egyáltalán nincs tünete. Szerintem ez nem mérvadó.Viszont ha egy napja késik, akkor csinálj teszet!
2010. nov. 10. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!