Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A családomban elsőunokatestvér...

A családomban elsőunokatestvér kapcsolat, de most babát akarnak szerintetek beteg lesz a babájuk, már kiskorom óta együtt vannak nekem megszokott! Nálatok van ilyen rokon?

Figyelt kérdés
12éve vannak együtt ha jóltudom de ez a gyermek vállalás aggaszt én mondtam nekik ezt,de én aggodom szerintetek bajban vannak?
2018. máj. 17. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Hany eves vagy?

Ha kiskorod ota egyutt vannak, mert azt irod kb 12 eve...

Civilizalt ember ilyet nem csinal amugy, hogy a sajat verevel osszeall! 🤮🤮

2018. máj. 17. 22:37
 12/13 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem is beteges és gyomorforgató. Mindenképpen szükséges a genetikai szűrővizsgálat, habár sajnos ez sem kötelező. Ha egy kicsit is felelősségteljesek, minimum részt vesznek rajta.

De ha már mindenképpen vérferőző a kapcsolatuk, miért nem inkább örökbefogadnak?

2018. máj. 18. 12:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Büntetik a vérfertőzést igen #8.Azért börtönbüntetés jár.
2019. ápr. 22. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!