Májusi pozitív tesztelők vagy még bizakodók, van kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
Mindegy hogy van-e + teszt vagy még csak vársz rá, gyűljünk össze és beszélgessünk2018. máj. 15. 11:04
42/69 Tatu83 válasza:
Andi nálunk is a 3. Baba lennne. Megkérdezhetem mekkora a különbség és hogy mennyi idős vagy? Én 35 leszek. Nálam a lányom 12 lesz a fiam meg 9 lesz. Lehet kicsit nagy a lesz a különbség de most opyan jó lenne megint babázni 😍
43/69 anonim válasza:
Az én kérdésemet ma törölték mert ez nem fórum, hogy beszélgessek másokkal..
44/69 Tatu83 válasza:
Ez komoly? Irj privátban hátha tudok segíteni... 😉
46/69 anonim válasza:
Én 34 éves vagyok.gyerkőceim 8 és 6 évesek :) Andi
47/69 Tatu83 válasza:
Sok sikert! 😉 Majd irj hogy mi lett!
48/69 anonim válasza:
Sziasztok! Hogy vagytok? Én lehet hogy nem fogom kivarni a csütörtököt, már annyira izgatott vagyok... Szerintem holnap reggel csinálok egy tesztet, remélem pozitív lesz... :)
A
49/69 A kérdező kommentje:
Lányok, pozitívat teszteltem reggel!
Pedig minden pms tünetem volt, fel sem fogtam még szinte
2018. máj. 22. 09:32
50/69 anonim válasza:
Juj kérdező,gratulálok :)))) és boldog babavárást kívánok.én is jelentkezni fogok júniusban,remélem pozitív teszttel :) kivel mi újság ,valaki tesztelt még pozit a napokban?Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!