Májusi pozitív tesztelők vagy még bizakodók, van kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
Mindegy hogy van-e + teszt vagy még csak vársz rá, gyűljünk össze és beszélgessünk2018. máj. 15. 11:04
21/69 anonim válasza:
Én mára nem várom, de ma reggel pozitív lett a teszt :)
Üdv, Felícia
22/69 anonim válasza:
6-os vagyok. Gratulálok a pozitívat teszteloknek, a többieknek pedig további sok sikert! En már nehezen bírom kivarni a csütörtököt, de nem akarok feleslegesen tesztelni hamarabb. Nekünk második baba lenne. :) A
23/69 Tatu83 válasza:
Sziasztok! Gratulálok azoknak akiknek pozi lett az eredmény. Igaz én majd csak júni 2-ára nem várom.. de alig bírom kivárni 😊 Komolyan még csak a napokban lehetett petérésem de már produkálom a tüneteket. 😂 Persze tudom hogy ezeket még csak bekepzelem.. Nálunk a 3.baba lenne😊
24/69 Tatu83 válasza:
6-os majd ird meg mi lett az eredmény szorítok hogy pozi legyen!
25/69 anonim válasza:
Sziasztok
Április 26.án barnáztam egy kicsit ami csak törlésnél látszott.. Ami élég hamar elmúlt
Másnap ugyanez de nem barnázás hanem élénk piros inkk rózsaszínes "váladék"
Május 5.én teszteltem délután ami negatív lett(azóta sem történt semmi)
Kedden megyek orvoshoz
Szerintetek megéri reménykedni??
Előre is köszönöm a válaszotokat
26/69 Tatu83 válasza:
Szandra023. Ha azóta sem jött meg akkor szerintem reménykedhetsz.😊 Május 5.óta csináltál másik tesztet?
27/69 anonim válasza:
Nem csináltam másik tesztet :)
Azóta sem jött meg
Hát remélem a dokinál meglepetés vár😘
Akik anyukák vagy lesznek
Gratulálok nekik :)
28/69 Tatu83 válasza:
Szorítok!!!! Majd ird meg hogy mit mondott. Hányadik baba?
30/69 Tatu83 válasza:
De jó! Nálunk a 3.lenne. Nagyon bízom benne hogy júniusban már pozit tesztelek 😊 Igaz mégcsak most kezdtünk bele a dologba 😉 Eddig mind a kettő hamar sikerült.. Már ez a 2.hete hogy szurkál a hasam hol jobban hol kevésbé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!