Májusi pozitív tesztelők vagy még bizakodók, van kedvetek beszélgetni?
Sok sikert nektek☺️
Mi sem régóta próbálkozunk bár én se a hőmet semmit nem mérek pete érést se figyelem 😗
Akkor jön amikor szeretne 🤗
Várom a te válaszodat is hogy mi lett😊
K~bzeld nekem is szurkálodik 🙂🙂
Meg olyasmi mintha buborékok pukkadnának ki a hasamba 😗 meg olyan furcsány kemény is a hasam de csak a két oldalt
Nagyon nem szeretem a nőgyógyászati vizsgálatokat.. De a holnapit nagyon várom🤩🤩🤩🤩
Sziasztok! ☺️
Gratulálok Mindenkinek a pozitív tesztekhez, akik pedig még izgulnak kívánom, hogy legyen pozitív az a teszt! 🙂 Én 24-ére nem várom, már nagyon izgatott vagyok, de még nem mertem tesztelni! 😬😃 Első pocaklakónk lenne, első próbálkozás.
Azoktól kérdezném, akik pozitívat teszteltek. Ti mikor mentek el előszőr dokihoz a teszttől számítva? Hány nap/hét?
Köszi a válaszokat előre is!
Andrea, a 7. betoltott hét előtt felesleges, mert úgyis visszarendel 1-2 héten belül, ha nincs szivhang. Én 7+4-en voltam először, akkor már dobogott a szivecskeje. :) Én is 24-en tesztelek, ha kibirom addig.. :D
A
Kedves A!
Köszönöm a válaszod! De jó, bár én is hallhatnék pici dobbanásokat! :) Szorítok, majd írd meg ha teszteltél 24-én!
Fantasztikus volt először hallani, el is pityeredem akkor... :) Azóta lassan 2.5 éves nagyfiú már, most gyúrunk a tesora, bár úgy érzem, hogy ez a hónap nem sikerült. Ez az első probalkozos hónap.
A
Sziasztok!
Ha a leghosszabb ciklusomat nézem akkor tegnap kellett volna megjönnie. Semmi. Viszont mivel külföldre utaztunk így tesztet sem tudok csinálni csak holnap. Most már alig bírok magammal!!!
Üdv az újaknak és a még csak kezdőknek 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!