Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Májusi pozitív tesztelők vagy...

Májusi pozitív tesztelők vagy még bizakodók, van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Mindegy hogy van-e + teszt vagy még csak vársz rá, gyűljünk össze és beszélgessünk
2018. máj. 15. 11:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:

Sok sikert nektek☺️

Mi sem régóta próbálkozunk bár én se a hőmet semmit nem mérek pete érést se figyelem 😗

Akkor jön amikor szeretne 🤗

Várom a te válaszodat is hogy mi lett😊

K~bzeld nekem is szurkálodik 🙂🙂

Meg olyasmi mintha buborékok pukkadnának ki a hasamba 😗 meg olyan furcsány kemény is a hasam de csak a két oldalt

Nagyon nem szeretem a nőgyógyászati vizsgálatokat.. De a holnapit nagyon várom🤩🤩🤩🤩

2018. máj. 21. 10:31
 32/69 Tatu83 válasza:
Köszi, mindenképpen megirom.Én is felvagyok puffadva de lehet csak a borsótól 😂
2018. máj. 21. 12:06
 33/69 anonim ***** válasza:

Sziasztok! ☺️

Gratulálok Mindenkinek a pozitív tesztekhez, akik pedig még izgulnak kívánom, hogy legyen pozitív az a teszt! 🙂 Én 24-ére nem várom, már nagyon izgatott vagyok, de még nem mertem tesztelni! 😬😃 Első pocaklakónk lenne, első próbálkozás.

Azoktól kérdezném, akik pozitívat teszteltek. Ti mikor mentek el előszőr dokihoz a teszttől számítva? Hány nap/hét?

Köszi a válaszokat előre is!

2018. máj. 21. 13:37
 34/69 anonim ***** válasza:

Andrea, a 7. betoltott hét előtt felesleges, mert úgyis visszarendel 1-2 héten belül, ha nincs szivhang. Én 7+4-en voltam először, akkor már dobogott a szivecskeje. :) Én is 24-en tesztelek, ha kibirom addig.. :D

A

2018. máj. 21. 14:46
 35/69 anonim ***** válasza:

Kedves A!

Köszönöm a válaszod! De jó, bár én is hallhatnék pici dobbanásokat! :) Szorítok, majd írd meg ha teszteltél 24-én!

2018. máj. 21. 16:20
 36/69 anonim ***** válasza:

Fantasztikus volt először hallani, el is pityeredem akkor... :) Azóta lassan 2.5 éves nagyfiú már, most gyúrunk a tesora, bár úgy érzem, hogy ez a hónap nem sikerült. Ez az első probalkozos hónap.

A

2018. máj. 21. 17:04
 37/69 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 18 kára nem vártam . Nem is jöt meg viszont még ma is negatív volt a teszt én már nem réménykedek! A mell fájasok is mintha alább hagytak volna és a görcsok is pedig egy hétig elég sokat gorcsöltem. Szerintetek van remény ?
2018. máj. 21. 17:17
 38/69 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ha a leghosszabb ciklusomat nézem akkor tegnap kellett volna megjönnie. Semmi. Viszont mivel külföldre utaztunk így tesztet sem tudok csinálni csak holnap. Most már alig bírok magammal!!!

Üdv az újaknak és a még csak kezdőknek 😊

2018. máj. 21. 17:29
 39/69 Tatu83 válasza:
Drukkolok nektek! Majd irjatok hogy mi lett az eredmény! 😊
2018. máj. 21. 17:46
 40/69 anonim ***** válasza:
Sziasztok.én még csak pé előtt agyok,kb június 11.-ére nem várom.pontosak a ciklusaim ezért tudom.első próbálkozós hónapunk.3.baba.elsőre 15 hónapot kellett várni,2.elsőre sikerült.kiváncsi leszek a 3.mikor fog összejönni.gratulálok minden pozitív tesztelőnek :) a próbálkozóknak pedig sok sikert és mielőbbi pozitív tesztet :D
2018. máj. 21. 19:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!