Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Májusi pozitív tesztelők vagy...

Májusi pozitív tesztelők vagy még bizakodók, van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Mindegy hogy van-e + teszt vagy még csak vársz rá, gyűljünk össze és beszélgessünk
2018. máj. 15. 11:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, engem Reginának hívnak. :) Egyenlőre semmi tünetem vagy megérzésem sincs, illetve annyi, hogy menzesz előtt 4-5 nappal már szokott fájni a mellem, most viszont ez nincs. Remélem, hogy nem jön meg! :D Igazság szerint nagyon meglepődnék ha most összejött volna, mert alig vagyunk együtt a párommal, már nem is emlékszem, mikor szeretkeztünk utoljára.. hullák vagyunk mindketten az utóbbi pár hétben. :)
2018. máj. 16. 17:42
 12/69 anonim ***** válasza:

#4 vagyok,Dóri

Kivel mi újság?Lettek pozi tesztek azoknál akiknél bizonytalan volt?Akik már pozit teszteltek hogy vagytok?Dokihoz mikor mentek?

Én attól félek,hogy nem jut majd elég idő a kisfiamra,mert nagyon hamar jön a tesó és nehéz is lesz végigcsinálni ezt a terhessegét így

2018. máj. 18. 19:30
 13/69 anonim ***** válasza:

bocsánat csak a kisfiam rácsapott az enterre és elküldtem:D

Szóval,hogy kicsit aggaszt,de nagyon izgatott vagyok,valószínű az utolsó baba lesz és szeretném kiélvezni hogy utoljára vagyok terhes de így a pici miatt nem lesz egyszerű.Nálam egyébként vannak már reggeli rosszullétek,emiatt is csináltam a tesztet.Kb semmit nem bírok enni,az első két gyereknél egyáltalán nem voltam rosszul úgyhogy új ez nekem.Írjatok majd,jó lenne ha itt együtt végigkövetnénk egymás terhességét egy kis közös mamis közegben:)

2018. máj. 18. 19:34
 14/69 anonim ***** válasza:

Sziasztok, #3-as vagyok, Manna. :)

Nekem nagyon erős mellfeszülésem van, annyira bedurrantak, hogy lassan eggyel nagyobb méretre kell cserélnem a melltartókat, pedig még csak 5+4 hetes vagyok. Néha-néha vannak kis hasszurkák, elég ijesztő, de gondolom ez normális. Jövőhét pénteken megyek orvoshoz, addigra talán már szívhang is lesz, úgy izgulok! :) Előtte még elugrok magánlaborba egy hcg és tsh szintet nézetni. Sajnos pm alulműködésem van, és fel is ugrott a tsh szintem, emelni kellett a gyógyszeren. Hányinger eddig egyszer volt, inkább csak a szédülés a jellemző, de az a nap bármely szakában, illetve bármikor eltudnék aludni. :D Nagyjából ezek a tüneteim. Meg tudom, hogy jó nagy butaság, de maradt még egy terhességi tesztem, ma délután kíváncsiságból elhasználtam, sokkal erősebb lett még a kontrollcsíknál is. És néha megmérem az ébredési hőmet (már nem mindennap), szerencsére folyamatosan fent van.

Dóri, hány évesek a gyerkőcök? :)

Többiek, mi újság? Nagyon szurkolok mindenkinek! :)

2018. máj. 18. 20:21
 15/69 anonim ***** válasza:
Ó, közben most olvasok vissza, 4 és fél éves és hét hónapos, gratulálok! ^^ Jó is nagy családban felnőni, nekem is két testvérem van, ráadásul az öcsémmel csak 11 hónap van köztünk. :D
2018. máj. 18. 20:27
 16/69 anonim ***** válasza:

5os vagyok, Dia

Nem jött még meg de a tesztjeim még mindig nem az igaziak.... nem mutatnak semmit... 7napja késik.... reménykedem de mar egyre halovanyabban :(

2018. máj. 18. 20:34
 17/69 anonim ***** válasza:
Na miattam már nem kell aggódni/drukkolni! Ma megjött! Grat a pozitív tesztelőknek! Többiek kitartás! C90
2018. máj. 18. 21:40
 18/69 anonim ***** válasza:

Én mára nem várom, igaz nem jött meg, de a teszt negativ. Én ezt a hónapot megint elengedtem. :) Fu de unom már a negativ tesztek látványát.. :(

Remélem nektek szerencsésebb lesz ez a hónap! 🌸

Regina

2018. máj. 19. 09:42
 19/69 anonim ***** válasza:

Sziasztok, csatlakoznék :)

Május 16-án teszteltem egy erős pozitívat, 18-ra nem vártam és azóta sem jött meg. Nagyon izgulok, mert sajnos februárban volt missed ab-om (9 hetesen elment és 12. ultrahangon vették észre, közel 13 hetes voltam amikor megműtöttek :() Az előző baba 3. hónapban sikerült, a mostani rögtön az első hónapban 2 hónap szünet után. Június 7-re kaptam időpontot, akkor leszek 7 hetes, ha minden rendben lesz, tervezek 10. héten is menni, remélem már maradni fog Velünk :)

Érdekes módon most sokkal hamarabb vannak tüneteim, pozi teszt is viszonylag hamar lett (előző babánál 15. dpo-n nagyon halvány pozi volt, most 12. dpo-n kifejezetten erős), férjem azt mondja hogy biztosak ikrek lesznek :D Meglátjuk.

Niki

2018. máj. 20. 13:03
 20/69 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy első baba lenne, 8 éve vagyunk együtt :)

Niki

2018. máj. 20. 13:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!