Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti éreztetek valamit, amikor...

Ti éreztetek valamit, amikor megfogant a babátok?

Figyelt kérdés

Mielőtt tök hülyének néznétek a kérdés miatt: Van egy barátnőm, aki az első babáját várja. Megkérdeztem tőle, hogy mikor érzett először bármit is.

Mire azt válaszolta, hogy azonnal, amikor megfogant. Kicsit nehezen hiszem ezt el, de kíváncsi lennék mások tapasztalataira is.

2018. máj. 9. 10:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
Mindhàromszor megèreztem màr aznap. Egyszerűen tudtam, hogy a kis èlet elindult bennem. Nagyon fura èrzès volt. Olyan nagyon nagy nyugalom, harmònia telepedett ràm ès ösztönösen nem csinàltam semmi olyat, amivel àrthattam volna egy terhessègnek. A teszteket csak azèrt csinàltam meg, hogy mehessek orvoshoz. 😊 Mindhàromszor igazam lett! ❤
2018. máj. 9. 14:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Mivan xd a kia elet nem csinalt semmit aznap xd jesus....
2018. máj. 9. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!