Ti éreztetek valamit, amikor megfogant a babátok?
Mielőtt tök hülyének néznétek a kérdés miatt: Van egy barátnőm, aki az első babáját várja. Megkérdeztem tőle, hogy mikor érzett először bármit is.
Mire azt válaszolta, hogy azonnal, amikor megfogant. Kicsit nehezen hiszem ezt el, de kíváncsi lennék mások tapasztalataira is.
Sógornőmnek is elsőre összejött. Másnap felhívott és mondta, hogy ő érzi, hogy megfogant. Mondtam neki, hogy azért ne élje bele magát. De ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy terhes. 4 nap múlva vettem neki tesztet, negatív lett. Próbáltam vígasztalni, azt mondta nem kell, ő tudja, hogy ott a baba. Őszintén szólva, egy kicsit lükének gondoltam akkor. Pár nap múlva megint tesztelt és ott volt a másik csík. Ha nem látom az egészet, nem hiszem el. Az első naptól teljes nyugalomban állította, hogy kismama.
Én 6 napos voltam, amikor rájöttem. A mellbimbóim szemmel láthatóan kétszer akkorára nőttek, belilultak és nagyon viszkettek, ebből gondoltam, hogy sikerült, de azért nem szex utáni reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!