Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti éreztetek valamit, amikor...

Ti éreztetek valamit, amikor megfogant a babátok?

Figyelt kérdés

Mielőtt tök hülyének néznétek a kérdés miatt: Van egy barátnőm, aki az első babáját várja. Megkérdeztem tőle, hogy mikor érzett először bármit is.

Mire azt válaszolta, hogy azonnal, amikor megfogant. Kicsit nehezen hiszem ezt el, de kíváncsi lennék mások tapasztalataira is.

2018. máj. 9. 10:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gondolom a kimaradt mensi idején, esetleg előtte 1-2 nappal megjelenő tünetekre értette.
2018. máj. 9. 10:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem éreztem, sőt biztos voltam benne, hogy meg fog jönni.
2018. máj. 9. 10:17
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Én valahogy megéreztem, továbbá fizikálisan szurkálásokat tapasztaltam, amiket előtte soha. Első hónapban összejött.
2018. máj. 9. 10:20
 4/12 anonim ***** válasza:
38%

Sógornőmnek is elsőre összejött. Másnap felhívott és mondta, hogy ő érzi, hogy megfogant. Mondtam neki, hogy azért ne élje bele magát. De ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy terhes. 4 nap múlva vettem neki tesztet, negatív lett. Próbáltam vígasztalni, azt mondta nem kell, ő tudja, hogy ott a baba. Őszintén szólva, egy kicsit lükének gondoltam akkor. Pár nap múlva megint tesztelt és ott volt a másik csík. Ha nem látom az egészet, nem hiszem el. Az első naptól teljes nyugalomban állította, hogy kismama.

Én 6 napos voltam, amikor rájöttem. A mellbimbóim szemmel láthatóan kétszer akkorára nőttek, belilultak és nagyon viszkettek, ebből gondoltam, hogy sikerült, de azért nem szex utáni reggel.

2018. máj. 9. 10:32
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
6 naposan még nen is szexeltél, utolsó.
2018. máj. 9. 10:35
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Hát valamit éreztem, de az nem a fogantatás volt... 😊
2018. máj. 9. 10:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi a fenét pontoztatok le a válaszomon? 😀
2018. máj. 9. 11:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Én amikor biztos voltam benne, hogy na ettől tuti összejött, akkor nem lettem terhes. Amikor terhes voltam - harmadik és nyolcadik ciklusban jöttek össze - akkor meg csak az lett gyanús, hogy már 3 napja szaladgálok vécére, hogy tuti megjön.
2018. máj. 9. 11:14
 9/12 anonim ***** válasza:
10%
Rogton masnapnxd sirok xd ilyen hulyesegekrt xd
2018. máj. 9. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Semmit nem éreztem. A nem várt előtti 2 napban ugyanolyan "tüneteim" voltak, mint máskor. Nem gondoltam, hogy nem fog megjönni.
2018. máj. 9. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!