Ki hogyan élte meg azt a napot amikor nem várta, de még nem tudta hogy meg fog jönni vagy sem? Mit éreztetek?
Már éreztem, h nem fog megjönni :) 3napot vártam a teszttel és bummm ott volt a bazi erős csík :)
27+4hkm
Én azt éreztem, hogy meg akar jönni. 😊
Aztán 2 nap múlva +.
4 év volt, mire sikerült. Ez kb. 48 ciklus, úgyhogy van tapasztalat. Volt, mikor izgatott voltam, volt, mikor egyáltalán nem érdekelt.
Mikor sikerült már előtte egy nappal sejtettem, így a nem várt reggelén pozitívat teszteltem, nem izgultam végig a napot megjön vagy sem.
33 hkm
Valahogy előző este bekattant, hogy mi van ha mégis sikerült?
Soha nem teszteltem, amióta nem védekeztünk, egyszer majdnem mert már 3 napja késett, vettem tesztet, de este megjött, így nem használtam el abteszteket.
Szóval most meg sem vártam, h megjön vagy sem. Amikorra nem vártam reggel teszteltem. Pozi lett.
Úgyh nem vártam, vagy izgultam.
De aznap nagyon fura volt... Vettem még 1 tesztet, mert nem hittem nagyon el, férjemnek sem szóltam. Másbap reghel új teszt, majd leugritt a 2. Csík, akkor mondtam el férjemnek is.
Izgalmas volt mindenesetre.. Sztem azóta is az.. 20 hetes a baba
Már 11hónapja próbálkoztunk. Így reggel úgy mentem dolgozni h bekészítettem a betétet stb. Meglepődtem, és mint mindig egy kicsit reménykedtem h még nem jött meg, mert eddig mindig reggelre jelentkezett.
Mikor délután hazajöttem megcsináltam a tesztet, és alug hittem a szememnek!
Soha előtte nem teszteltem, hiszen mindig kora reggel jelentkezett a mensim.
De, voltak pms tüneteim...
Aztán megszédültem egyik nap és beugrott egy dejavue szerűség, az első terhességre emlékeztetve. Onnan tudtam :)
Első voltam
Nekem megjött. Legalábbis azt hittem. Aztán amikor már 6.napja megvolt, de kb alig véreztem csináltam egy tesztet és azonnal kijött a 2 csík. El se hittem. Azonnal hívtam persze a dokit, mert azt hittem baj van. Annyi embert hallok, aki vérezget terhesség elején, de mindig azt gondoltam, hogy ez nem teljesen igaz... DE IGAZ!!
14 hós anyukája, pocakban egy másik babóval
7 honapja probalkoztunk, nemvart elott 4 nappal ugyis negativ lesz hozzaallassal teszteltem. Delutani, nem visszatartott vizeletbol olyan szep pozitiv lett, el sem hittem.
Kb 1 hetig minden nap teszteltem 😂😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!