Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hogyan élte meg azt a...

Ki hogyan élte meg azt a napot amikor nem várta, de még nem tudta hogy meg fog jönni vagy sem? Mit éreztetek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 3. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Már éreztem, h nem fog megjönni :) 3napot vártam a teszttel és bummm ott volt a bazi erős csík :)

27+4hkm

2018. febr. 3. 11:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked. Nem is volt mindjárt megjön érzésed?
2018. febr. 3. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Én azt éreztem, hogy meg akar jönni. 😊

Aztán 2 nap múlva +.

2018. febr. 3. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

4 év volt, mire sikerült. Ez kb. 48 ciklus, úgyhogy van tapasztalat. Volt, mikor izgatott voltam, volt, mikor egyáltalán nem érdekelt.

Mikor sikerült már előtte egy nappal sejtettem, így a nem várt reggelén pozitívat teszteltem, nem izgultam végig a napot megjön vagy sem.

33 hkm

2018. febr. 3. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Valahogy előző este bekattant, hogy mi van ha mégis sikerült?

Soha nem teszteltem, amióta nem védekeztünk, egyszer majdnem mert már 3 napja késett, vettem tesztet, de este megjött, így nem használtam el abteszteket.

Szóval most meg sem vártam, h megjön vagy sem. Amikorra nem vártam reggel teszteltem. Pozi lett.

Úgyh nem vártam, vagy izgultam.

De aznap nagyon fura volt... Vettem még 1 tesztet, mert nem hittem nagyon el, férjemnek sem szóltam. Másbap reghel új teszt, majd leugritt a 2. Csík, akkor mondtam el férjemnek is.

Izgalmas volt mindenesetre.. Sztem azóta is az.. 20 hetes a baba

2018. febr. 3. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Már 11hónapja próbálkoztunk. Így reggel úgy mentem dolgozni h bekészítettem a betétet stb. Meglepődtem, és mint mindig egy kicsit reménykedtem h még nem jött meg, mert eddig mindig reggelre jelentkezett.

Mikor délután hazajöttem megcsináltam a tesztet, és alug hittem a szememnek!

Soha előtte nem teszteltem, hiszen mindig kora reggel jelentkezett a mensim.

2018. febr. 3. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

De, voltak pms tüneteim...

Aztán megszédültem egyik nap és beugrott egy dejavue szerűség, az első terhességre emlékeztetve. Onnan tudtam :)

Első voltam

2018. febr. 3. 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem megjött. Legalábbis azt hittem. Aztán amikor már 6.napja megvolt, de kb alig véreztem csináltam egy tesztet és azonnal kijött a 2 csík. El se hittem. Azonnal hívtam persze a dokit, mert azt hittem baj van. Annyi embert hallok, aki vérezget terhesség elején, de mindig azt gondoltam, hogy ez nem teljesen igaz... DE IGAZ!!

14 hós anyukája, pocakban egy másik babóval

2018. febr. 3. 15:52
 9/10 Norman Bates ***** válasza:

7 honapja probalkoztunk, nemvart elott 4 nappal ugyis negativ lesz hozzaallassal teszteltem. Delutani, nem visszatartott vizeletbol olyan szep pozitiv lett, el sem hittem.

Kb 1 hetig minden nap teszteltem 😂😃

2018. febr. 3. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem jól éltem meg mindig mikor késet elkezdtem agyalni rajta na végre sikerülhetett de utánna mejöt,de volt olyan is mikor menstruáció előtt 2-3 nappal tudtam hogy meg fog jönni és azúta se sikerült
2018. febr. 5. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!