Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik clostyt szedtek! Hányadik...

Akik clostyt szedtek! Hányadik dpo-n volt pozi a teszt? Halvány vagy eros csik?

Figyelt kérdés
fontos volna.teszteltem a 7.dpon,de ugye negatív lett.korai volt?az volt rá írva,h a megtermékenyuléstol számitott 5.napon kimutatja...dehát akkor még be sem ágyazodott...jol tudom?koszonom
2010. jún. 14. 09:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

megtaláltam a kérdésedet, de nem tudom megnyitni mert azt írja h támadó weboldal, el tudod küldeni priviben?

annyira örülök neked, nagyon vigyázz magadra és a tökmagra!!!

2010. jún. 23. 09:21
 32/35 A kérdező kommentje:
koszi,de drága vagy!figyu,én elég ugyetlen vagyok ilyen téren,esetleg email cím?vagy mms-be is mehet,ha gondolod.azota még csináltam párat a 25 is,jol láthato 2vonal,nem halvány,olyan kozép eros szerinted?sajnálom,h megjott....mit mondott a doki erre?
2010. jún. 23. 11:02
 33/35 A kérdező kommentje:
vagy ha nem gond és nem haragszol meg,esetleg felrakod ide a tiéd?mert nekem kissé macerás,ugyetlen vagyok ilyenhez:/
2010. jún. 23. 11:03
 34/35 anonim ***** válasza:

a doki a leletek (béta hcg szint) alapján azt mondta h ez egy rosszul fejlődő terhesség lehetett, a hcg-m hétfőn 202 volt, pedig legalább 2000-nek kéne lennie ilyenkor, hétfőn megyek vissza UH-ra és újabb hcg szint mérésre, hogy teljesen kizárjuk a méhen kivüli terhességet.

úgy érzem h eddig jól megúsztam, szerintem nem méhen kivüli m úgy jött meg mint egy rendes mensi mindenféle fájdalom, görcsölés nélkül, és mivel semmit nem láttak UH-on szerintem kaparni se kell, remélem magától szépen kitisztul

privit úgy tudsz küldeni h a válaszok jobb alsó sarkában fel van tüntetve g privát e-mail arra rákattintasz és már mehet is, képet csak otthonról tudok küldeni, m most dolgozok, de nekem nagyon halvány volt az elejétől fogva és nagyon lassan kezdett el erősödni, mint a példám is mutatja nem véletlenül :(

ha neked m most erősen látszódik és egyre erősebb az már jó jel, h szépen duplázódik a hcg a szervezetedben :))

2010. jún. 23. 11:27
 35/35 anonim ***** válasza:
priviben add meg a számodat, mert a telefonomon vannak képek és el tudom küldeni neked, ha érdekel :))és szívesen látnám a tiedet is, h össze tudjuk hasonlítani
2010. jún. 23. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!