Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik clostyt szedtek! Hányadik...

Akik clostyt szedtek! Hányadik dpo-n volt pozi a teszt? Halvány vagy eros csik?

Figyelt kérdés
fontos volna.teszteltem a 7.dpon,de ugye negatív lett.korai volt?az volt rá írva,h a megtermékenyuléstol számitott 5.napon kimutatja...dehát akkor még be sem ágyazodott...jol tudom?koszonom
2010. jún. 14. 09:38
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
szia.na mi volt?remélem jo hírek...:)
2010. jún. 17. 12:42
 22/35 anonim ***** válasza:

szia, itt vagyok!

semmivel sem vagyok előrébb!

az uzsokiban voltam, a doki nagyon rendes volt, vmi speckó UH géppel vizsgált, de ő se látott semmit, a béta hcg jelen van a véremben, az is jó, egyenlőre nem tudják megmondani mi lesz ebből.

Ő is további kontrollt javasolt, m elképzelhető h fiatalabb a terhesség mint ahogy mi gondoljuk.

A saját dokim visszarendelt hétfőre egy újbóli vérvételre, majd szerdára egy újabb UH-ra, úgy h most itt tartunk.

Azt mondják h az jó jel h nem vérzek, pecsételek és görcsölök!

Veled mi a helyzet?

2010. jún. 17. 18:07
 23/35 A kérdező kommentje:
szia,hát változatlan...még nem jott meg...tobb tesztet nem csináltam..meglátjuk,még bármi lehet...:)várok egyelore...neked viszont orulok,az elso terhességemmel voltam igy,amikor már az aktust koveto héten mutatta a teszt,persze uh-n semmi,vérvétel meg pozi...aztán kiderult ikrek,azért volt magasabb a hcg,de sajna ez a terhesség nem maradt meg..:(
2010. jún. 18. 12:23
 24/35 anonim ***** válasza:

most már nem csak magam miatt izgulhatok :))

vigyázz magadra, írj ha van valami, én jelentkezek a jövő héten!

2010. jún. 18. 14:36
 25/35 A kérdező kommentje:
haloho,valami változás?én most megyek tesztért...bár nem nagyon hiszek benne,h sikerult:((
2010. jún. 21. 09:19
 26/35 A kérdező kommentje:
háát izéé....pozitííív!!!!:))))))el sem hiszem!!!
2010. jún. 21. 11:17
 27/35 anonim ***** válasza:

jaj de örülök, tiszta szívből gratulálok:))))

nekem ma volt újabb vérvétel, szerdán újabb Uh, remélem minden rendben lesz és megtalálják tökmagot:))

2010. jún. 21. 14:00
 28/35 A kérdező kommentje:
oszintén kívánom,h bébi legyen!!!:)
2010. jún. 21. 18:19
 29/35 A kérdező kommentje:
mizujs?ugy izgulok miattad (is)..:)megkérdezhetném,h mennyire volt halvány az elsoteszted?tettem fel ide egy kérdést:ma tesztelteltem pozit 10 sel...vmi ilyesmi a címe talán már csak a 3.oldalon lesz,van rá kb 14 válasz..keress rá..ott a link a képpel...a tied is ilyen volt?koszi
2010. jún. 22. 08:44
 30/35 anonim ***** válasza:

szia. itt vagyok!!

tegnap éjjel elkezdetem vérezni, mára megjött, de semmi fájdalmam, görcsöm nincs, vérzésem nem darabos, egy normál erősebb vérzés

pénteken megyek UH-ra, utána okosabb leszek, de amint elmúlt a mensi rögtön belecsapok a lecsóba

nem találom a kérdésed, ha tudod küldd el a kérdés pontos nevét

nekem az első teszt, amit a kimaradás utáni első nap készítettem nagyon halvány volt egy 10-es teszttel, ha látom a tiedet akkor tudok összehasonlítást mondani :))

2010. jún. 23. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!