Akik clostyt szedtek! Hányadik dpo-n volt pozi a teszt? Halvány vagy eros csik?
csütörtökön írj h milyet teszteltél :)))
csak ++++ választ fogadok el
drukkolok!!
Szia!
Bár nem voltam Clostys, de azért írok Neked.
Dec 6. volt a mensesem, 19-én lett pozitív az LH-tesztem, 28-án már pozitív volt a tesztem. Egypetéjű ikrekkel lettem terhes.
Semmilyen tünetem nem volt, kivéve a cicifeszülést (bár ez minden ciklus végén volt) és a mellbimbó-érzékenységet. Ez viszont sosem volt előtte!
Vagyis, ne keseredj, hogy még negatív volt, szerintem nekem is az ikrek miatt lett korán (8-9. DPO-n pozitív); és tapasztalatom szerint a bimbó-érzékenység NAGYON JÓL JEL!
Drukkolok, én is visszanézek csütörtökön!
visszanéztem, ahogy ígértem! mizujs veled?
én ma voltam UH-n a pozitív terhességi teszt ellenére, 10 napja késik, nem lát terhességet!!!!!
Csak cisztát!! voltam vérvételen holnap lesz meg az eredménye, nem tudom hogyan tovább, teljesen magam alatt vagyok!
remélem te sokkal szerencsésebb leszel!!
Épp ez a baj h nem mond semmit!!!!!
semmi konkrétumot, csak hümmög a bajsza alatt, megvárom a mai vérvétel eredményét, most béta hcg-re tesztelt és már ajánlottak másik dokit konzultációra, már meg is van holnapra az időpont és megyek hozzá az összes eredményemmel konzultációra.
neked meg nagyon drukkolok, belőlem kiindulva semmit nem jelent h ma negatívat teszteltél, ha nem jön meg 2 napon belül megér egy újabb reggeli próbát, még visszanézek ide, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!