Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik clostyt szedtek! Hányadik...

Akik clostyt szedtek! Hányadik dpo-n volt pozi a teszt? Halvány vagy eros csik?

Figyelt kérdés
fontos volna.teszteltem a 7.dpon,de ugye negatív lett.korai volt?az volt rá írva,h a megtermékenyuléstol számitott 5.napon kimutatja...dehát akkor még be sem ágyazodott...jol tudom?koszonom
2010. jún. 14. 09:38
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
koszi,hogy válaszolgatsz..kedves toled:)csutortokre nem várom egyébként...hát reménykedem.
2010. jún. 14. 17:25
 12/35 anonim ***** válasza:

csütörtökön írj h milyet teszteltél :)))

csak ++++ választ fogadok el

drukkolok!!

2010. jún. 14. 17:45
 13/35 A kérdező kommentje:
persze megírom...ma estére,ahogy írtad bedurrantak a cickok..ég a mellbimbom...remélem jot jelent:)akkor majd nézz ide vissza csutortokon,persze ha lesz kedved:)szia
2010. jún. 14. 21:20
 14/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár nem voltam Clostys, de azért írok Neked.

Dec 6. volt a mensesem, 19-én lett pozitív az LH-tesztem, 28-án már pozitív volt a tesztem. Egypetéjű ikrekkel lettem terhes.

Semmilyen tünetem nem volt, kivéve a cicifeszülést (bár ez minden ciklus végén volt) és a mellbimbó-érzékenységet. Ez viszont sosem volt előtte!

Vagyis, ne keseredj, hogy még negatív volt, szerintem nekem is az ikrek miatt lett korán (8-9. DPO-n pozitív); és tapasztalatom szerint a bimbó-érzékenység NAGYON JÓL JEL!

Drukkolok, én is visszanézek csütörtökön!

2010. jún. 16. 10:56
 15/35 A kérdező kommentje:
szia,koszi a biztatást...tényleg nem kellett volna olyan korán tesztelni:)dehát ugye alig bírom kivárni.ma vettem egy 10es tesztet,annak ha van babo vmit már mutatnia kell ugye?
2010. jún. 16. 11:08
 16/35 anonim ***** válasza:
Ha holnapra nem várod, 10-esnek ma már mutatni kellene, szerintem.
2010. jún. 16. 11:25
 17/35 anonim ***** válasza:

visszanéztem, ahogy ígértem! mizujs veled?

én ma voltam UH-n a pozitív terhességi teszt ellenére, 10 napja késik, nem lát terhességet!!!!!

Csak cisztát!! voltam vérvételen holnap lesz meg az eredménye, nem tudom hogyan tovább, teljesen magam alatt vagyok!

remélem te sokkal szerencsésebb leszel!!

2010. jún. 16. 13:33
 18/35 A kérdező kommentje:
hát..teszteltem ma délután..és negatív:(bár nem elso vizelet,de a teszt 10es,ugyhogy nem is reménykedem tovább...ezvan:(( hogy hogy nem lát semmit?és mit mondott a poz.tesztre?cisztátol lett volna?én nem hiszem.azért jol vagy?bár tudom,nem lehet konnyu kivárni a holnapot..
2010. jún. 16. 14:15
 19/35 anonim ***** válasza:

Épp ez a baj h nem mond semmit!!!!!

semmi konkrétumot, csak hümmög a bajsza alatt, megvárom a mai vérvétel eredményét, most béta hcg-re tesztelt és már ajánlottak másik dokit konzultációra, már meg is van holnapra az időpont és megyek hozzá az összes eredményemmel konzultációra.

neked meg nagyon drukkolok, belőlem kiindulva semmit nem jelent h ma negatívat teszteltél, ha nem jön meg 2 napon belül megér egy újabb reggeli próbát, még visszanézek ide, :)

2010. jún. 16. 14:30
 20/35 A kérdező kommentje:
oké,drukkolok neked nagyon!majd írd meh ,h mi volt:)
2010. jún. 16. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!