Akik clostyt szedtek! Hányadik dpo-n volt pozi a teszt? Halvány vagy eros csik?
Figyelt kérdés
fontos volna.teszteltem a 7.dpon,de ugye negatív lett.korai volt?az volt rá írva,h a megtermékenyuléstol számitott 5.napon kimutatja...dehát akkor még be sem ágyazodott...jol tudom?koszonom2010. jún. 14. 09:38
1/35 anonim válasza:
szia itt az én görbém, ahol a 16. dpo-n teszteltem halvány +-t az első clostis hónapomban, neked miért kellett a 7. nap tesztelned, nem értem?
legkorábban az tüszőrepedés utáni 12. naptól érdemes próbálkozni egy 10-es érzékenységű teszttel!
3/35 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszod:)megnyugtattál.butaság volt tesztelni még tudom,de vhol olvastam,h egy kismamának kimutatta a 8.dpon.szoval akkor még van remény:)
2010. jún. 14. 12:32
4/35 anonim válasza:
remény az mindig van de, felesleges stresszelni magad az idő előtti tesztekkel, inkább várj és nagyobb lesz az örömöd, további jó babásodást
5/35 A kérdező kommentje:
koszi :)és volt vmi tuneted egyébként?
2010. jún. 14. 13:09
6/35 anonim válasza:
"mindjárt megjön érzés", egyfolytában a wc-re rohangáltam, mert mindig azt hittem h most fog megjönni, a cicik bedurrantak, érzékeny mellbimbók, sokat járok pisilni, folyamatosan aludnék, rosszullét-hányinger nincs, az az első gyerkőccel se volt, még nagyon fiatal a terhesség 5+1 hetes :))
7/35 A kérdező kommentje:
pisilni énis sokat járok, direkt nemiszom sokat.cicik nem fájnak talán a mellbimbom foleg este érzékeny meg picit viszket...hát nem tudom.
2010. jún. 14. 15:15
8/35 A kérdező kommentje:
és gratula a babához természetesen:)nekem is van már egy o már 2 és fél éves...csak rásegítés kell a tesohoz:/
2010. jún. 14. 15:16
9/35 A kérdező kommentje:
bocs a kérdésért...de folyásod volt?mert nekem olyan testápolo szeru..
2010. jún. 14. 15:17
10/35 anonim válasza:
az én nagyfiam már 9 éves, nekem is csak a peteérés "bedurrantásához" kellett a closti, én a száraz és a krémes között mozgok, máig mérem az ébredési hőmérsékletemet, ami folyamatosan 37 felett van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!