Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen esetben, ha valaki nem...

Ilyen esetben, ha valaki nem akar gyereket, szerintetek kellene izgulnia?

Figyelt kérdés
Kedden történt az együttlét védekezés nélkül, és ma, azaz szombaton volt nagy valószínűséggel peteérés.

2018. ápr. 28. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Több embert is ismerek akinek kb így jött össze úgyhogy annyira extrém nem lehet. Többek között én is így fogantam, anyukám mesélte, hogy akkoriban még a nőgyógyásza is azt mondta hogy így tuti nem lehet terhes. Olyan jól sikerült, hogy ezzel a módszerrel ikrei születtek:-D
2018. ápr. 29. 12:41
 12/13 A kérdező kommentje:

Olvasgattam a kérdéseknél, azt láttam, hogy aki gyereket akar, annak még peteéréskor is lehúzzák a kedvét azzal, hogy egy egészséges fiatal nőnek is csak kb. 30% esélye van rá, aki meg nem akar, ott meg rögtön tuti gond lesz abbol, hogy mondjuk az 5. ciklusnapon menzesz közben berakta neki két mp-re gumi nélkül a barátja.

29-33 napos változó ciklushossz mellett április 11 az utolsó menzesz kezdete.

2018. ápr. 29. 15:18
 13/13 anonim ***** válasza:
78%
Igen mert általában működik murphy törvénye, és minél kevésbé akar valaki gyereket annál nagyobb az esélye hogy összejöjjön egy kis balesetből is.
2018. ápr. 29. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!