Ilyen esetben, ha valaki nem akar gyereket, szerintetek kellene izgulnia?
Figyelt kérdés
Kedden történt az együttlét védekezés nélkül, és ma, azaz szombaton volt nagy valószínűséggel peteérés.2018. ápr. 28. 21:18
11/13 anonim válasza:
Több embert is ismerek akinek kb így jött össze úgyhogy annyira extrém nem lehet. Többek között én is így fogantam, anyukám mesélte, hogy akkoriban még a nőgyógyásza is azt mondta hogy így tuti nem lehet terhes. Olyan jól sikerült, hogy ezzel a módszerrel ikrei születtek:-D
12/13 A kérdező kommentje:
Olvasgattam a kérdéseknél, azt láttam, hogy aki gyereket akar, annak még peteéréskor is lehúzzák a kedvét azzal, hogy egy egészséges fiatal nőnek is csak kb. 30% esélye van rá, aki meg nem akar, ott meg rögtön tuti gond lesz abbol, hogy mondjuk az 5. ciklusnapon menzesz közben berakta neki két mp-re gumi nélkül a barátja.
29-33 napos változó ciklushossz mellett április 11 az utolsó menzesz kezdete.
2018. ápr. 29. 15:18
13/13 anonim válasza:
Igen mert általában működik murphy törvénye, és minél kevésbé akar valaki gyereket annál nagyobb az esélye hogy összejöjjön egy kis balesetből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!