Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek is késő 28 évesen...

Szerintetek is késő 28 évesen szülni?

Figyelt kérdés

4 éve próbálkoztunk férjemmel mire össze jött a baba lombikkal.

Az egyik ismerősöm azt mondta Ő ilyen “idősen” már meg se szülné.

Ő nem tudja,hogy lombikkal jött össze már kb. 8 éve hallgattam tőle,hogy mikor lesz már gyerek.

Most,hogy elújságoltam szinte kiröhögött. Ő 16 évesen szült 12 éves a lánya de több gyerek nem akar mert Ő “ öregnek” érzi már magát a szüléshez.

2018. ápr. 26. 11:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy korai :D Én 28-29 évesen épp hogy végezni fogok a sulival(alap+mesterszak+doktori), nem tervezek rögtön szülni utána :)
2018. ápr. 26. 15:23
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lenne már késő!

Megnéztem volna az ismerősödet milyen körülményeket teremtett meg a gyerekének 16 évesen!Vagy anyuciék nyakába adta a gyereket,mert hogy az milyen szuper meg milyen könnyű?!És akkor mikor élte a fiatal korát?Előbb talán fel kellett volna nőni egy gyerekhez és azután osztani az észt,hogy ő már ennyi idősen nem szülne...ne foglalkozz vele!Örülj a babának és csak magatokkal foglalkozz!

Egyébként gratulálok és boldog babavárást kívánok :)

2018. ápr. 26. 15:44
 23/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.

Barátnők nem vagyunk az utcán ha összefutunk váltunk pár szót. Párom is ezt mondta hogy mi legalább vittük valamire és van hova szülni. A csaj nem olyan régen költözött el albérletbe az anyával összevesztek,a gyerek apja már rég a múlt....de Ô azt vallja hogy legalább korán lesz Mama és sokáig fogja látni az unokáit.

2018. ápr. 26. 16:25
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus dehogy!

De szerintem ne is egy ilyen felelőtlen ember szavára adj. Gondolom megfontoltan vállalt ilyen fiatalon babát, amikor megvolt hozzá az anyagi és érzelmi háttere...

Én 27 vagyok és pár héttel a szülinapom előtt érkezik az első baba. Ráadásul mi nem nem 4 évet vártunk rá, csak 7 hónapot. Szóval ha nem jött volna összr könnyen akkor 30 is elmúlok mire babánk lesz.

A környezetemben én vagyok a legfiatalabb kismama.

17hkm

2018. ápr. 26. 17:02
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát akinek az az élete fő műve hogy sokáig fogja látni az unokáit...:) Kérdező ilyen emberekkel nem szabad foglalkozni. Ahogy előttem írták, csak irigy és a saját nyomorát kompenzálja ezekkel a szavakkal. Amúgy statisztikailag ez egy átlagos életkor a szülésre, de ha pár évet vártál volna az se lett volna kirívó.

Boldog babavárást :)

2018. ápr. 26. 18:17
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Egészségére váljon az ismerősödnek! Nem késő, fiatal anyuka leszel! :)

Én 26 vagyok és mindig is fiatal (22-24) anyuka szerettem volna lenni, de a jelenlegi állás szerint minimum 27-28 éves leszek mire megszületik az első. Ez van: ember tervez, Isten végez. Csak jöjjön össze és legyen egészséges.

2018. ápr. 26. 20:16
 27/30 anonim ***** válasza:
74%
Szép élete lehet, ha az nyugtatja 28 évesen, hogy nemsokára nagyi lesz, bár, ha a lánya az ő példáját követi, kerek 4 év és teljesül az álma.
2018. ápr. 26. 20:24
 28/30 A kérdező kommentje:

Pedig majd tesót is szeretnénk és kitudja hogy mennyi idő lesz mire összejön,nekem 35 a maximum.

Csak lesokkolt ezzel,hogy már a 28 is sok egy gyerekhez.

2018. ápr. 27. 11:27
 29/30 anonim ***** válasza:

22 vagyok!

Úristen azzal nyugtatja magát hogy ő legalább fiatalon lesz nagymama és sokáig lehet az unokával?Honnan a p.csából tudja hogy meddig fog élni?(elnézést de nagyon felbosszantottam magam)!

Ő lesz a követendő példa a gyereke számára?Jesszus hova fajul a világ!

Félre értés ne essék,én nem ítélem ez azokat az anyákat akik fiatalon szülnek,de legalább ne legyen már olyan begyepesedett a gondolkodása hogy 28évesen már késő szülni!

Szerintem is sokkal jobb lesz nektek ha nagy ívben elkerülöd és a legfontosabb hogy ne adj a szavára!!!

28N

2018. ápr. 28. 20:26
 30/30 anonim válasza:
én is 28 évesen születtem
2018. máj. 14. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!