Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek is késő 28 évesen...

Szerintetek is késő 28 évesen szülni?

Figyelt kérdés

4 éve próbálkoztunk férjemmel mire össze jött a baba lombikkal.

Az egyik ismerősöm azt mondta Ő ilyen “idősen” már meg se szülné.

Ő nem tudja,hogy lombikkal jött össze már kb. 8 éve hallgattam tőle,hogy mikor lesz már gyerek.

Most,hogy elújságoltam szinte kiröhögött. Ő 16 évesen szült 12 éves a lánya de több gyerek nem akar mert Ő “ öregnek” érzi már magát a szüléshez.

2018. ápr. 26. 11:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Nyilvan te is tudod, hogy ez baromsag. Ciganyeknal lehet így van
2018. ápr. 26. 12:27
 12/30 anonim ***** válasza:
84%

16 évesen? Gratula, biztos volt munkája, lakása stb. Ja nem?! Anyukáék nyakára?

28 az ma már fiatal!

2018. ápr. 26. 12:29
 13/30 anonim ***** válasza:
84%
Megsúgom, hogy ezzel a saját nyomorult elcseszett életét akarja palástolni/önmagát is meggyőzni arról, hogy nem cseszte el az egész fiatalságát azzal, hogy gyereklányként szült. Pedig de, elcseszte és ezt ő is tudja, de önmagát is így akarja becsapni, hogy jajdejóvolt tinédzserként szülni.
2018. ápr. 26. 12:46
 14/30 anonim ***** válasza:
90%
Eléggé roncs lehet a barinőd, ha már öregnek és lestrapáltnak érzi magát huszonévesen. Gondolom kisebbségi, náluk divat az elsőt 18 alatt szülni.
2018. ápr. 26. 12:56
 15/30 anonim ***** válasza:
84%

Vannak ilyen emberek, ne vedd magadra.

Én a 29. szülinapom előtt 1 hónappal szültem (tehát 28 évesen). Tudatosan így terveztük, ahogy szerettük volna, első hónapban sikerült.

Húgom mondja, hogy ő nem akar olyan "öregen szülni, mint én"... Most 25 éves. Több mint fél éve várják, hogy teherbe essen, de még nem sikerült neki...

Amúgy meg mindenki annyi, amennyinek érzi magát. Én most 34 leszek, de ha akarnánk még egyet, simán szülnék. Mert nem érzem magam annyinak. És szerintem 34 évesen sem lennék öreg anya.

2018. ápr. 26. 13:01
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
28 évesen szültem a fiamat. azóta, 7 éve nem jön össze a tesó. A dokimmal megegyeztünk, hogy 40, ha nagyon minden kötél szakad, 42 a határ, amíg még bevállalja velem.
2018. ápr. 26. 13:06
 17/30 anonim ***** válasza:
85%
Jèzusom! A baràtnőd nem tiszta az tuti. Manapsàg nem az a normàlis hogy 16 èvesen szül valaki. Pff. Gondolkodjon màr egy kicsit. Èn 28 évesen estem teherbe és 29 mikor megszületett a nagyobbik fiam. A kicsit 31 èvesen szültem. Most 33 èves vagyok ès mèg szeretnèk egyet. Ès egyàltalàn nem èrzem magam öregnek. Sőt! Úgyhogy szerintem tojd le a baràtnőd megjegyzèsét ès csak magaddal foglalkozz ès hogy te mit szeretnèl. :)
2018. ápr. 26. 13:47
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Nem baràtnőd csak ismerősöd. Rosszul írtam. Akkor meg mèginkàbb ne foglalkozz vele.
2018. ápr. 26. 13:49
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy késő! Én 29 évesen szültem az elsőt,31 voltam a másodiknál,36 a harmadiknál,most 38 vagyok és 16 hetes kismama
2018. ápr. 26. 14:06
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi bunkó van akkor szülj,amikor neked ideális minden körülmény. Örülj,hogy sikerült ezeket meg le kell sz@rni. Mai vilagban meg pont azt látom,hogx később szülnek a nők. Nincs a korral baj,ha megvan a háttér munka...stb. 16 évesen én tuti nem szültem volna. Pedig én is fiatalon szültem 24 voltam még meg is voltak a kórházba lepődve. Nekem így volt jó, nektek így jött össze. Mindenki foglalkozzon magával. Ne törődj velük. Boldog babavárást ☺
2018. ápr. 26. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!