Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jogosan vagyok dühös anyósomra?

Jogosan vagyok dühös anyósomra?

Figyelt kérdés
Volt egy olyan kérdésem , hogy miért szégyenlem ,hogy nem jön a baba? Kedden lesz átjárhatóságim. az én kolléganőim közül csak kevesen tudják ezt a dolgot mert 60 emberrel nem szeretném megbeszélni a házaséletünk és "gyerek csinálás" minden hozzátartozóját. Erre tegnap voltunk a férjem rokonainál , akik szép számmal vannak és fel teszik nekem a kérdést, hogy jaj nagyon izgulsz már és atöbbi. Legszivesebben anyósomat ott a helyszinen megöltem volna , mivel szerintem ha én el akarom mondani akkor el mondom de ő milyen jogon? Még ráadásul azt is el mondta , hogy a kolléganőivel is beszéltek a műtétemröl, holott egyszer már szoltam neki ezért, hogy jó lenne ha meg állna benne szó.! Tök ideg vagyok rá! Én el hiszem , hogy nagyon szeretne már unokát. Máskülönben egész jol megvagyunk de ez a téma engem érzékenyen érint és ugrok miatta. Szerintetek szoljak neki vagy inkább hallgassak? Ma jön átt hozzám a férjem meg nem lesz itthol.
2010. jún. 13. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg neki finoman megmondani, hogy ha szeretne ezután is értesülni a hírekről, akkor fogja vissza magát. Ha ez se használ, akkor tényleg ne mondjatok neki semmi intim dolgot, amivel megbánthat, ha elkotyogja.
2010. jún. 14. 14:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért tud egyáltalán erről az anyós? Én tuti nem mondtam volna el neki. A férjednek kell az anyóssal ezt a témát elrendezni, és téged megvédeni. Bár ha jó anyóssal a kapcsolat, te is megteheted. Szerintem a kibeszélés mögött burkolt rosszindulat van, a szemedbe mosolyognak, együttéreznek a hátad mögött megszólnak. Főleg ha anyósnak több gyereke van, könnyen jöttek, biztos jó érzés számára kihangsúlyozni a különbséget. Bocsi ha én rosszat feltételezek...Példa: elmentünk a családdal anyóshoz, egy kicsit köhögtek a gyerekek. A szemembe: jajj szegénykék, köhögnek, jajj gyakran van igy, hazahozzák az oviból stb. Kiléptem az ajtón, még fél füllel elkaptam, ahogy odafordul a lányához: ad ez nekik egyáltalán valami gyógyszert? Hmm. Az anyós különös állatfaj...Én semennyire nem avattam vona be a dolgainkba...Igen, jogosan vagy dühös. Ez intim dolog. A férjemnek egyszer cisztát vettek le az egyik heréjéről. Akkor még csak együtt jártunk, bár már összeköltöztünk. Egy napos műtét volt, senkinek sem szóltunk róla, az ő kérésére. Szégyellte. Azt mondta elég ha csak én foglalkozom a t*keivel! :-)Bocs...a mai napig csak mi tudunk róla. Sok sikert a babásodáshoz!
2010. jún. 30. 23:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a válaszod! Már azóta szolt neki a férjem, hogy nekem rosszul esett a dolog. Picit besértődött de nem komoly. Azóta megmütöttek és elég nagy a baj. Mostmár belátta, hogy igazam volt. Ő sem akar már rolla beszélni. Egyébként mostmár jó a viszonyunk. Régebben voltak összezördülések, de már kezdünk összerázódni. Végülis két emberen mulik a dolog és mi nem akarunk rosszban lenni.
2010. júl. 1. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!