Jogosan félek? Tegnapra nem vártam, nem is jött 3 db tesztem pozitiv.
Szia!
Nekem ez a harmadik terhessegem es mindig nagyon eros folyasom volt. Ez is egy lehetseges jele a terhessegnek. Ne aggodj, ha nem buzos es nem viszket v. csip, akkor teljesen normalis.:D
Én még nem teszteltem,amikor ugyanezt éreztem.Csomószor azt hittem,h megjött,majd a WCn szembesültem vele,h mégsem.2 hét késé után pozitív teszt,két nap múlva UH,ahol már dobogott a szíve is.7,5 hónappal később egy egészséges kislány:)
Szóval szerintem ez természetes,ne aggódd túl a dolgot,még sok van hátra:)
Szia. Ugyan ezt érzem én is, talán már kicsit kevesebbet. Én most leszek hétvégén 6 hetes. De eddig mindíg rohantam a wc-re hogy "ugye nem!!" és még folyásom sincsen! Pedig olyan mintha kifolyna valami! Szóval szerintem normális!
Gratulálok! Sok boldogságot!
Remélem nem lesz baj, és ez nem is olyan folyás, mint ami.. csak hasonlít. Az a baj, hogyha esik a sárgatest szintje, akkor először a víz ürül ki a méhből, aztán válik le a nyálkahártya. Amint egy picit is beszineződik, azonnal menj orvoshoz.
Egyébként a szervezetünk nagyon kiszámíthatatlan, lehet Neked ez a normális terhesség alatti folyás. Próbálj ne idegeskedni.
Gratulálok kismama! Lehet örülni és nem stresszelni már a terhesség elején, mert lesz még alkalom az izgulásra pl. AFP, ultrahangok stb.
A legtöbb terhességet végigkíséri a folyás, ami sokszor nem túl kellemes, bő mennyiségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!