Miért nem tudok pozitívan gondolkodni?
Még 4 napom van a tesztelésig.
Az első lombikom volt,de valamiért úgy érzem,hogy nem sikerült a párom mérges is hogy,hogy lehetek ennyire negatív.
Más is érzett így ? Én lennék a legboldogabb ha pozitív lenne a teszt de nem merem magam beleélni félek a csalódástól.
Az se jobb, amit mások csinalnak: nemvárt előtt egy héttel szurkákat és hányingert érezve bebeszélik aztán csalódnak.
El kell terelni a gondolatokat: programok, itt a tavasz, kirándulj, sétálj, mozizzatok, ha épp nem mozogatsz mondjuk. Nekem anno ez segített. Akkor lettem terhes amikor minden nap csinaltunk valami klassz jókedvű dolgot (advent volt, jártuk a karacsonyi vásárokat és ajándékvadászatot tartottam meg receptkeresést az ünnepekre)
Épp ez a bajom,hogy a gondolataim se e körül forognak.
Ettől eléggé lelkiismeret furdalásom van,amikor látom másokon h 100%-ig e körül forog az életük.
Volt már 2 inszeminációm nagyon rosszul érintett mindkétszer a negatív teszt,talán ez az oka .
Ne érezd magad rosszul azért mert nem tudsz pozitív lenni. Ettől csak még rosszabb, mert attól leszel feszült, hogy jajj miért nem tudom azt érezni amit KELL. Ha el akarod picit terelni a gondolataidat keress rá a mindfullnessre. Többek között a saját érzések/gondolatok elfogadásáról szól.
Én szurkolok a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!