Szerintetek az én esetemben jelent vmit a teszten az erősödés vagy abszolút semmit?
Röviden:Ir+nem tipikus Pco de van.Ebben a hónapban Clostival próbálkoztunk de még 14 nap sem volt petesejt ami érne(uh követés).ez egy hete volt.akkor elkezdtem szedni a Metformint,viszont ugy gondoltam hogy próbálok ovu tesztelni hátha késöbb indul be.Az erösödés mindenképp azt jelenti hogy peteérés van vagy abszolút nincs semmi jelentősége higy naprólnapra erösödik az én esetemben??tudom higy ez a mai még negativ.Akkor is erösödik az LH teszt ha nincs peteérés??Ahova nem irtam dátumot az a mai tesztem
Pcosnél egyébként is van, hogy fals pozitív az lh teszt mivel gyakran jár magas lh szinttel. Ebbe még bekavartak clostyval.
Minek szedsz clostyt ha az ired még nincs helyre rakva és még csak most kezded a metformint. A 3as kezelésnek 3-12 hónap amíg hat, amíg nem rendeződik védekezést javasolnak a nagy vetélési kockázat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!