1 hét késés után erősebbnek kellene lennie a csíknak, vagy ne aggódjam túl?
Sziasztok, egy hete késik a menzeszem, szerintetek erősebbnek kell lennie a csíknak, vagy jó ez így is? Keddtől kezdtem el tesztelni, az utolsó kettő mai.
Nekem 2 nap mulva AZ elso halvany teszttol szamitva naaagyon Eros csik volt Mar...a vertesztjeim viszont ketnaponta nem mutattak duplazodast :( 8 hetesen elveteltem spontan....
Csak foloslegesen stresszeled magad. En megfogadtam se laborba nem megyek ez utan hcg t nezetni se nem tesztelek allandoan...ezt a dolgot sajnos nem lehet es nem tudjuk kontroll alatt tartani...es csak folosleges izgalmakat okozunk magunknak. Probalj lazitani AZ elso uh ig es ne gorcsolj :) bizz abban hogy Minden rendben lesz. Tudom. Borzaszto nehez.
Pozitív az, és erősödik. Nyugi van! Lazíts, tudom könnyű mondani! Minden rendben lesz!
Edina
Ha nem vaterás tesztet csinálnál már leugrana a csík. Erősödik, próbálj megnyugodni, bár átérzem a helyzeted.
Az előttem hozzászóló inkább ne írt volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!