Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik de abszolút nem...

2 napja késik de abszolút nem görcsölök, akkor csak csúszik a havim?

Figyelt kérdés
2 napja kelett volna megjönnie, ha az utolsó 3 havimat nézem. Olvastam, hogy ha terhes valaki ugyan olyan mensi jellegű görcsök kísérik. Ezért gondolom, hogy terhesség nem áll fent, mert semmi tünetem az ég világon nincs. Feszül a mellem (de ez szokott máskor is) de nem érzékeny a mellbimbóm. Nincs szagundor se hányinger!
2016. máj. 18. 10:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet így beskatulyázni,nem mindenkinek vannak tünetei vagy nem ugyan olyan a terhesség elején.nem lehet így biztosra kijelente hogy csak csúszik vagy sem.várj pár napot és ha nem jön meg,tesztelj
2016. máj. 18. 10:13
 2/14 anonim ***** válasza:

Nekem egyik terhességemnél sem volt görcsölés az elején. Annyi volt a másodiknál, hogy a bal petefészkem szúrt nagyon. Amúgy sem ételundor, sem semmi.

Lehet, hogy csak késik kicsit a menstruációd, nekem volt, h 1 hetet késett. 2 nap meg bőven belefér.

2016. máj. 18. 10:15
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekem semmi tünetem nem volt, csak a kimaradt menzesz. Később sem volt semmi.

Nem puffadtam, nem vizesedtem, nem voltak jóslóim, sőt, amikor elfolyt a vizem, akkor sem éreztem semmit...

SZóval lehet valaki tünet nélkül is terhes. Azért ne zárd ki, mert jól vagy.

2016. máj. 18. 10:15
 4/14 A kérdező kommentje:

4 hónapja szeretnénk babát! 31 éves vagyok eddig mindig görcsölt,magamba beszélni nem akartam, hogy késik és nem görcsölök. Ezért gondoltam, hogy mivel nem fáj a hasam, akkor biztos ebbe a hónapba se jött össze!

De lehet hogy holnap csinálok egy tesztet. Csak még a gondolatát is próbálom elhessegetni, hogy tartsam magam az esetleg csalódásól!

Persze azért most hogy itt írtátok, hogy valakinek tényleg semmi tünet, így elképzelhető :)

Köszönöm szépen!

(szorítsatok légyszi )

2016. máj. 18. 10:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinél vannak görcsök meg kinél enyhébb, kinél erősebb. Nekem pl. nem azonnal volt és nem görcsnek nevezném hanem enyhe alhasi fájdalom, van amikor mensisen van amikor másképpen fáj / fájt. :) Én most vagyok 6+4 hetes. Első baba és én 32 éves vagyok. :)

Tesztet próbálhatsz még, de ha terhes vagy nem biztos hogy még kimutatja vagy csak halvány lesz az is lehet. Én nagyon sokára teszteltem: 11 nap késés után és brutál erős pozitív lett, tehát egyértelmű a számomra.

2016. máj. 18. 11:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyaltalan nem gorcsolt a hasam! 1 nap keses utan teszteltem eros pozitivat! Az egvilagon semmi tunetem nem volt az elmaradt mensin kivul! Most vagyok 6 hetes es meg mindig nincs szagundor, emelyges egyik nap van, masik nap nincs, de nemvart korul meg jele sem volt. Az egyetlen ami mas volt, a mellfeszules. Tobbnyire a mellfeszules abbamarad mensi elott 2 nappal, most nem mult el, nem volt erzekeny a mellbimbom se.

Szoval ugyanaz, mint a te esetedben!

TESZTELJ :))))

2016. máj. 18. 11:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Elozo vagyok, meg annyi tunetem volt kb 26-27. ciklusnapon (28-29. naposak) hogy szurkalt a petefeszkem.

De ennyi. Cicik duzzadtak maradtak, semmi gorcs, nem torvenyszeru hogy a hasnak fajnia kell ;)

2016. máj. 18. 11:55
 8/14 A kérdező kommentje:

Először is gratulálok kismamik :)

Nagyon remélem, hogy baba van a dologba! Jó lenne átélni azt a 2 csíkot és egy életre szóló örömöt :)

És megkérdehtem volt nektek bármi barnázás, enyhe vérzés vagy rózsaszín folyás vagy bármi ilyen a nemvárt napja körül?

2016. máj. 18. 12:31
 9/14 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, nem, nem volt semmi.

Előző hónapban megjött, utána nem. Semmi nem volt.

2016. máj. 18. 12:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt semmi gorcsoles.. csak a mellem feszult.. aznap pozi lett a teszt mikor megkellett volna jonnie.. aztan jott a tobbi tunet sorba:) orulj neki ha tunet nelkul meg tudod uszni!! :)

14hkm

2016. máj. 18. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!