2 napja késik de abszolút nem görcsölök, akkor csak csúszik a havim?
Nekem egyik terhességemnél sem volt görcsölés az elején. Annyi volt a másodiknál, hogy a bal petefészkem szúrt nagyon. Amúgy sem ételundor, sem semmi.
Lehet, hogy csak késik kicsit a menstruációd, nekem volt, h 1 hetet késett. 2 nap meg bőven belefér.
Nekem semmi tünetem nem volt, csak a kimaradt menzesz. Később sem volt semmi.
Nem puffadtam, nem vizesedtem, nem voltak jóslóim, sőt, amikor elfolyt a vizem, akkor sem éreztem semmit...
SZóval lehet valaki tünet nélkül is terhes. Azért ne zárd ki, mert jól vagy.
4 hónapja szeretnénk babát! 31 éves vagyok eddig mindig görcsölt,magamba beszélni nem akartam, hogy késik és nem görcsölök. Ezért gondoltam, hogy mivel nem fáj a hasam, akkor biztos ebbe a hónapba se jött össze!
De lehet hogy holnap csinálok egy tesztet. Csak még a gondolatát is próbálom elhessegetni, hogy tartsam magam az esetleg csalódásól!
Persze azért most hogy itt írtátok, hogy valakinek tényleg semmi tünet, így elképzelhető :)
Köszönöm szépen!
(szorítsatok légyszi )
Nem mindenkinél vannak görcsök meg kinél enyhébb, kinél erősebb. Nekem pl. nem azonnal volt és nem görcsnek nevezném hanem enyhe alhasi fájdalom, van amikor mensisen van amikor másképpen fáj / fájt. :) Én most vagyok 6+4 hetes. Első baba és én 32 éves vagyok. :)
Tesztet próbálhatsz még, de ha terhes vagy nem biztos hogy még kimutatja vagy csak halvány lesz az is lehet. Én nagyon sokára teszteltem: 11 nap késés után és brutál erős pozitív lett, tehát egyértelmű a számomra.
Nekem egyaltalan nem gorcsolt a hasam! 1 nap keses utan teszteltem eros pozitivat! Az egvilagon semmi tunetem nem volt az elmaradt mensin kivul! Most vagyok 6 hetes es meg mindig nincs szagundor, emelyges egyik nap van, masik nap nincs, de nemvart korul meg jele sem volt. Az egyetlen ami mas volt, a mellfeszules. Tobbnyire a mellfeszules abbamarad mensi elott 2 nappal, most nem mult el, nem volt erzekeny a mellbimbom se.
Szoval ugyanaz, mint a te esetedben!
TESZTELJ :))))
Elozo vagyok, meg annyi tunetem volt kb 26-27. ciklusnapon (28-29. naposak) hogy szurkalt a petefeszkem.
De ennyi. Cicik duzzadtak maradtak, semmi gorcs, nem torvenyszeru hogy a hasnak fajnia kell ;)
Először is gratulálok kismamik :)
Nagyon remélem, hogy baba van a dologba! Jó lenne átélni azt a 2 csíkot és egy életre szóló örömöt :)
És megkérdehtem volt nektek bármi barnázás, enyhe vérzés vagy rózsaszín folyás vagy bármi ilyen a nemvárt napja körül?
3-as vagyok, nem, nem volt semmi.
Előző hónapban megjött, utána nem. Semmi nem volt.
Nekem sem volt semmi gorcsoles.. csak a mellem feszult.. aznap pozi lett a teszt mikor megkellett volna jonnie.. aztan jott a tobbi tunet sorba:) orulj neki ha tunet nelkul meg tudod uszni!! :)
14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!