Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt valaki úgy hogy mensi...

Járt valaki úgy hogy mensi előtt abszolút nem görcsölt és ez volt a gyanús hogy baba?

Figyelt kérdés

2 nap múlva nem kellene megjönnie. Eddig mesi előtt jó 5-6 nappal is akár görcsölni szoktam. És előtte 3 nappal barnázni. Most meg semmi jel. Egyedül a mellfájdalom.Éjjelente izzadok.Pedig nincs fűtés és álltalában fagyos vagyok.Állandóan pisilni járok.Nem élem bele magam. De,hogy abszolút nem görcsölök azt nem értem.

Járt valaki így?

2016. máj. 18. 06:29
 1/6 anonim ***** válasza:

En aznap gorcsoltem mindig.. bar miota parommal probalkoztunk elkezdett osszevissza megjonni amit nem ertettem...

De persze nem gorcsoltem.. aznap csinaltam tesztet mikor megkellett volna jonnie es pozi lett. 2nap mulva nem lehetett a mellemhez erni annyira erzekeny volt..aztan kesobb jott a tobbi tunet.. :)

Remelem neked is sikerult!! :)

14hkm

2016. máj. 18. 06:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, én ebben a hónapban és februárban is így jártam, de nincs baba ;(
2016. máj. 18. 07:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Megpróbálom nem magamba beszélni a jeleket. Természetesen reménykedek minden hónapba.Ami furcsa, hogy 6 hónapja amióta próbálkozunk, minden mesim előtt legalább 5 nappal görcsöltem. Mindig azt hittem, hogy jajj most biztos beágyazódik...stb. De persze barnázás mesi előtt 3 nappal, és pontosan megjött! Mindig 31.napra. Most meg semmi. Kicdsit úgy érzem, hogy játszik velem a természet :(

Köszönöm a válaszokat! Bizakodok!

2016. máj. 18. 08:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha éjszaka jársz pisilni akkor baba gyanús. Ez a saját tapasztalatom.
2016. máj. 18. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem gorcsolsz, az JEL :)

Duzzadt cicik, magasabb ho ejjelente/reggelente, gorcsok hianya, elmaradt mensi voltak az en tuneteim :)

2016. máj. 18. 12:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon bizakodok. Volt egy nagyon pici rózsaszín valami a wc papíron de azóta semmi. Ez reggel volt!

Úgy vagyok vele, hogy ha megjön akkor se keseredek el!

De persze nem ezt szeretném!

Görcsöm most is semmi. Még kicsi se. De a melltartómat le kellett vennem mert mindenhogy rossz.

Hőmet nem mértem soha, nem tudom mi az alaphőm. Akkor így gondolom nem sok értelme van megmérni, ugye?

2016. máj. 18. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!