Akinek volt barnás folyása menszesz előtt, akkor is barnázott, amikor sikerült a baba? Vagy pont az lett gyanus, hogy nincs barnázás és babás lett?
Amikor terhes lettem, abszolút semmi nem volt. Tehát nem a barnázás hiánya keltett gyanút, mert semmi nem volt, se barnázás, sem vérzés. És mivel nem jött meg, így teszteltem és terhes is voltam.
Ami utólag feltűnő lehetett volna, hogy anno, 1-másfél héttel a menzeszem előtt mindig feszültek a melleim, amikor pedig terhes voltam, akkor ez kimaradt és akkor feszültek és fájtak, amikor már meg kellett volna jönnie.
Pont ezt akartam én is kérdezni!
Így válaszolni nem tudok, de örülnék, ha többen írnának majd :)
En 1-2nappal nem vart elott szoktam barnazni(minimalis maszatolás,de en mindig kiszúrtam).
Négyszer vártam eddig babat,es akkor sosem volt 1csepp sem.Az egyikkel iszonyatos vizes folyasom volt nem vart elott 1-2nappal.Valamint borzaszto eros mindjárt megjon érzésem volt,es nem lett pattanásos az arcom (mint máskor menzi elott)
Remelem tudtam segíteni.
Szia!
En mindig barnaztam menszi elott es utana.
Menszim elott hanyingerem volt. Poenbol el lotre egy tesztet mert ugy voltam vele ez is egy sikeretelen probalkozas. Halvanyan ott viritott a csikocska.
Este pedig barnaztam. Azt hittem megjon. Masnap ujbol teszteltem es a pozi ott volt. :) :)
A leanyzom itt a karomba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!