Van itt olyan akinek az elso gyanus jel a szarazsag volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Noh nekünk ez az első probalkozos honapunk :-D peteeresig minden rendben ment huvelyi valadek szempontjabol. azota azonban mint a szahara olyan vagyok. Mar eltelt egy het tehat mar vissza kellett volna alljon szerintem a masik meg az hogy soha de soha egy nap sem voltam eddig szaraz. Nekem ez a gyanus jel mar alig varom h eljojjon a teszteles ideje :-D Addig is ha írnanak olyanok akik hasonloan jartak megkoszonnem :-D2015. márc. 16. 08:52
1/2 anonim válasza:
Jajj de örülök a kérdésnek! Épp erről jutott eszembe, hogy középidő után együtt voltunk a férjemmel és soha nem tapasztaltam olyat: Mintha tele lett volna a hüvelyem homokkal. Nagyon kellemetlen volt a szex.Pár nap múlva pozitívat teszteltem. Nekem ez volt az ELSŐ jel.Úgyhogy esélyes a bébi....
2/2 anonim válasza:
Nekem azt mondták term úton nem lehet gyerekem, úgyhogy mikor teszteltem már 6 hetes voltam,mert eszembe sem jutott a terhesség, és pont ez volt gyanús, hogy semmi nem folyt belőlem már hetek óta! Illetve nem fájtak a melleim, mint mielőtt megjön! És egész 9 hónap alatt nem kellett tisztasági betét, mert semmi nem folyt belőlem! Egyébként azt mondják, hogy pont az ellenkezője igaz, ha teherbe esel, akkor sok, bő folyásod lesz, dehát a kivétel erősíti a szabályt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!