A baratomat kenyeztettem kezzel, o elment . Aztan még
csinaltam neki egy kicsit ezaltal letoroltem rola a spermat.
Aztan elkezdtunk szexelni. Esely a terhessegre?
Figyelt kérdés
Nem kellenek a negativ kommentek . Mert eleg idos vagyok egy gyerekhez de gondoltam kiprobaljuk most a pettinget is . :)
Esténként már csak az ilyen kerdések miatt megéri tovább fenntmaradni 😀
2018. ápr. 4. 21:34
13/20 anonim válasza:
Lehetsz is ideges te szerencsétlen.
Még van 2 napod,hogy felírasd az esemény utáni tablettát.
Egyébként meg nem te mondtad,hogy elég idős vagy egy gyerekhez?Akkor meg mi a baj?Ha összejött,összejött..Elvégre ti akartátok így.
2018. ápr. 4. 21:59
14/20 anonim válasza:
Bìrom hogy rajtad kìvűl mindenki hülye kèrdező:) De ha elég idős vagy akkor tudnod kéne a választ. Szòval válaljátok a következményeket. És nem a válaszolok a hülyék csak szólok. Lehet ki kellett volna nyitni a biológia könyvet :)
2018. ápr. 4. 22:10
15/20 anonim válasza:
Aszongya elég idős egy gyerekhez...
Az én fiam még nem elég idős a szexhez se, de erre a kérdésre tudja a választ. Pont azért, mert nem szeretnék még nagymama lenni.
Szomorú, hogy 22 évesen ennyi eszetek van.
Ha 14 évesen nem tudod, az persze egészen más.
2018. ápr. 4. 22:58
16/20 anonim válasza:
Hát agyilag biztos nem vagy elég idős egy gyerekhez, hogy ilyeneket kell sajnos itt megkérdezned.
2018. ápr. 4. 23:01
17/20 anonim válasza:
Aki meg szandekosan trollkodik minek van regisztralva ?
Pont ezt akartam kérdezni tőled én is...
2018. ápr. 5. 06:23
18/20 anonim válasza:
😂 😂 😂
Te szándékosan teszel fel ilyen agyhalott kérdést, hogy aztán jól besértődj a "negatív" és "bunkó" válaszokon??
Mert a leírtakra csak "negatívan" és "bunkón" lehet válaszolni!
Ugyanis 22évesen már rendelkezni kellene némi biológiai tudással is, az agyatlan bszáson kívül!
2018. ápr. 5. 06:44
19/20 anonim válasza:
A letörölgetés nem elég, maradhatott rajta és leginkább benne, ami a következő előváladékkal simán beléd juthatott, ha nem húzott gumit. Esemény utáni tablettát lehet bevenni, leggyakrabban a 3 napon belülit írják fel, úgyhogy hamar uzsgyi a nőgyógyászhoz, ha mégsem szeretnél még gyereket vagy abortuszt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!